![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
![]() Galatasaray galibiyetiyle büyük sevinç yaşayan Beşiktaşlılara Ricardinho katılmadı. Beşiktaş, İnönü Stadı'nda tarihi maçlarından birini daha oynuyor... Rakip Galatasaray... Tribünlerdeki binlerce Beşiktaşlı heyecanla mücadeleyi takip ediyor... Alınacak 3 puan bir çok şeye bedel... Beşiktaş 4 yıl, başka bir ifadeyle 137 hafta sonra liderlik koltuğuna oturacak... Nobre'nin golü Kartal'a umut oluyor... 56. dakikadan sonraki anlar nefes nefese geçiyor... Hakem Bünyamin Gezer'in bitiş düdüğü tarihi bir maçı noktalıyor ve Beşiktaş artık zirvede... Tribünler, Ertuğrul Sağlam, Sinan Engin, Delgado, Ali Tandoğan, Ethem ve Hakan çılgınca zaferi kutluyor... Yani herkes kendinden geçmiş... Bu mutluluk fotoğrafının içinde sırıtan tek isim ise Ricardinho... Donuk bakışlarla, "Benim burada ne işim var" ifadesini sergileyen yıldız oyuncunun estantanesi objektiflere yukarıdaki gibi yansıdı... İşte Ricardinho'nun tepkisiz hali; ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | tam bir halı saha futbolcusu kendini hiç sıkmıyor ruh gibi takıma da katkısı hiç yok sezon sonu gideceklerden
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Tamam kimse yedekte kalmak istemez,helede bu rico gibi topçu olursa.Ama ne olursa olsun bu bir derbi.Ve kazanırsak liderliğe yerleşicez.Golden sonra herkes gibi onunda havalara uçmasını ve maç bitimindede futbolcularla beraber sarmaş dolaş olmasını beklerdim.Sanki beşiktaş yedek kulübesinde değil de gs yedek kulübesinde otuyormuş gibi.Gerçekten ilginç.Zaten seneye kadroda olacağını sanmıyorum.Günleri sayıyor o da. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi adamdı fdazla ustune gıdıldı oda kapris yapıo
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55093-ricardinho-fransiz-kaldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-03-2008 12:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |