![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pfff :S:S:S | ||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çok büyütmeye gerek yok.öyle bir fotoğraf karesi yakalamışlar.karıştırmaya çalışıyorlar.adam yedek kalmış,birara girecekti oyuna,olmadı.üzülmüştür oynayamamasına.önümüzde ki maçlarda gerekli olabilir.moralini daha çok bozmalarına izin vermeyelim.bunu cımbızla çekip haber yapanlar çok da beşiktaş'ımızı düşünmüyor olabilirler...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #25 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bencede kapris yapıoo ama onu kaprislerini kim çeker onu bilememm
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | imza
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendi bilir valla biz çok mutluyuz kaybeden o olur | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu adam silah zoruyla yaşıyormuş gibi bi izlenim sunuyor taraftara
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu adamın yerine gecelecek vadeden yabancı bi oyuncu alsınlar daha cok yararlı olur. arjantin ve brezilyada 18-19 yasında ne yetenekler var.... bi insanda hırs, heves yoksa ondan hayır gelmez...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Adamın yüz ifadesi tıpkı yenilen gs lilerinkiyle aynı ifadede.Bu herif sakın gizli gsli olmasın ![]()
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55093-ricardinho-fransiz-kaldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 04-03-2008 12:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |