![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cok daha iyi olmaliyiz hatasiz olmaliyiz mokemmel olmaliyiz...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Abi ıslık konusu baya ciddiye alınmıs hatta ben yeni acıktayken yanımda bir çift vardı.Kızcağız uğultu ve ıslıktan kulaklarını tıkamak zorunda kalmıstı.Bilmiyorum tvden nasıl göründü ama kulakları sağır eden bir gürültü vardı top rakipteyken.Büyük oranda bunu başardık bu maçta!Atağa cıkarken şarkılarla türkülerle çostuk geri gelirkende ıslıklarla rakibi dağıtttık
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Evet çok iyiler.Vede kartal gol gol gol tezahuratından kimsenin sıkıntı duymaması lazım.Futbolcuların strrese falan girdiğini hiç sanmıyorum.Tam gol gerektiği zaman yapıyolar bu tezahuratı çk da güzel oluyor... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | süperdi taraftar küfürün nedeni alkolun olmaması olabilirmiki ya macdan önce ictilermi bilmiyom ama alkol yok diyodular belki bu yüzden küfür olmadı ama bu sekil süper oldu bence
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |