![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | özür dilerim haklısın.ama foruma yeni üye oldum nasıl düzeltileceğini söylersen hemen hallederim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | tmm dır ![]()
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | futbol ulke insanini nerdeyse birbirine dusman
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | futbol ulke insanini nerdeyse birbirine dusman edecek seviyeye geldiyse bu is artik cigrindan cikmistir demektir erteleme isterlerse ertelenmeli sonucta turkiyenin adini duyuruyor bir turk takimi kimse kusura bakmasin ben avrupada takim ayirmam hepsini desteklerim dunde fener turu gecince sevindim helal olsun eger isterlerse ertelenebilir ama oyle birsey olacagini sanmiyorum
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşım tebrikler sÜper bi konu açmışsın bencede ertelenmemesİ lazım liverpool maçından önceki fb - bjk maçı niye ertelenmedi o zaman bu arada bi sOrum olcak fenerin şampiyonlar ligi 1 yada 2 nisAndamı bu kesinmi yani kesİn bi cvp lütfen
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1ve 2 nisanda oynanacak ilk maçlar arkadaşım.uefanın sitesinden bakabilirsiniz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu braveheart1903 tarafından (06-03-2008 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55304-30-mart-besiktas-fb-macini-ertelenecekmi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 10:47 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |