![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
bunları mazeret olarak görüyosan zaten maçın ertelenmesine gerek kalmıyo demektir. bizim için mazeretse fenere de mazeret maçın ertelenmesi skora yansımıycaksa niye ertelensin istiyosun? kendi söylediğinle çelişiyosun | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ayrıca zaten maçın ertelenmesi mümkün olmaz arkadaşların da dediği gibi öne alınabilir. Benim kızdığım çifte standarttır yoksa ezikleri gaza getirip ertelemedik diye ateşlendirmenin ya da vatan hayini diye kolpa medyaya malzeme olmanın bi alemi yok bu maç öne alınır biz de beşiktaşlılık duruşu sergilemiş oluruz ama her zamn olduğu gibi kazık yine beşiktaşa atılmış olur kimse mazeret falan demesin ama liverpool maçı öncesi iki takım da anlaşmışken federasyonun maçı ertelememsi büyük adilikti. Konu sierra tarafından (06-03-2008 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | öle bi kural yok ertelenmez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #66 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bende dedimki; biz 8 yedimizde ingiliz bayrağına sarılan takım benİM ülkemin takımı degildir şu haçlı formasıyla sahaya çıkan sevilla kadar degeri yoktur benm için dedim.. Ertesi günü şamPİYONLAR ligi finalide olsa it gibi çıkıp oynayacaklaR.
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | |||
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 1ve 2 nisanda oynanacak ilk maçlar arkadaşım.uefanın sitesinden bakabilirsiniz...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu braveheart1903 tarafından (06-03-2008 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ayneeennnnn KATILIORUM =) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ertelenmesin bence çok saçma bize nasıl alışın dedilerse onlarada desinler | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55304-30-mart-besiktas-fb-macini-ertelenecekmi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 10:47 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |