![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne aurelio ne nobre milli takımda oynamammalı her ne mevkii de olursa olsun devşirme oyuncuya karşıyım. bugün aurelio milli takımda oynamasa yerine oynatılacak türk oyuncuya kendini geliştirme fırsatı doğacaktı koca memlekette hiç mi aurelio kalmadı yoksa da bulunsun bugün sokaklarda ne yetenekler var brezilyadan güney amerikadan milyonlarca dolar verilip getirilen o adamlar akedemiden mi geliyor hayır hepsi haspel kader keşfediliyor türk futbolu geliştirilmek istiyorsa aurelio yu nobreyi yamayacağımıza kendi gençlerimizi keşfedelim terim bütün forumun toplam geliri kadar para alıyo her ay federasyondan gitsin arasın bulsun bunu yapanlar var ( örnek ŞİFO MEHMET) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | türkiyenin en iyi forveti nobre dir su anda , ve sezon sonuna kadar da öyle kalacagina düsünüyorum, yani kessinlike türkiye kadrosuna dahil edilmesi gerektir avrupa sampionasi icin....benim düsüncem. ![]()
__________________ Sevmeye enge degil Mesafeler! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Adam gözünüze sokuyo oyanacağım diye.Bence yedeklerede alınsa her zaman hakan şükürün bu halinden iyidir.Ama fatih terimde hakan şükürü kesip nobreyi alacak yürek hiçbir zaman yok.Umarımki bu adam gol kralı olur.Bakalım almamak için ne sebep olacak... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | biz Türkler başka ülkelere benzemeyiz bizi başkalarıyla karıştırmasınlar bu adamlar babasının hayrına Türk olmadılar futbol hayatları bitince acaba admızı bir daha anacaklarmı ? Aurelio da Nebrede oynamasın
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar malesef toplum olarak bazı insanlar geri kalmış durumda ülkemizde bir insan bir ülkenin pasaportunu taşıyorsa o kadar hakkı vardır yok o türk değilde kabul etmiyorum fasa fiso bubnlar ya biraz gerçekçi olunsun bu konuda . Son olarak kim türkiye cumhuriyeti pasaportu taşıyorsa ve futbolcu olarak milli formayı hakediyorsa yararlı olacaksa giymeli ki bunu hocalar soyler biz burada ne kadar isteyip istemeyende varsa hiç bişi değişmez..Ama fikir olarak oynamalı eğerki hakedip yararlı olacaksa..İşte bazı arkadaşlar gibi o türk değil veya başkası türk değilde oynamasın diyen arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum..
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Arkadaşım çok yanlış düşünuyorsun ve belliki futboldan pek anlamıyorsun iyi olan her futbolcu her şekilde her yerde kendini kanıtlar. Bunun milil formayla alakası yok .Eger gercekten iyise mutlaka milli formayı giyer zaten iyi ve yetenekli olan futbolcu o formayı giyer .Sen endişelenme zamanla bu durumları daha iyi anlarsın ...
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bana göre Türk olmayan birinin milli takıma kesinlikle alınmamalı ama aurelio alındı nobre de alınabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Aurelio giyiyorsa Nobre`de giyer
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55305-nobre-basini-ikiye-boldu-milli-takima/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 06-03-2008 10:58 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |