![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gol at yeter
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() bobo daha iyi olacak eğer bir ön libero transferi yapabilirsek...işte ilgili konuda da yazdım mehmet topuz getirilip ön libero oynatılır bi de bek'lere takviye yapılırsa hücuma geriden destek gelicek zenginlik artıcak hem bobo hem holosko daha rahat alanlar bulucak ve o zaman gol yağdırıcak beşiktaş...ama adama bu kadar teklif gelirken de sözleşme yenileyerek ücretini arttırıp hakkını vermek lazım bence...ya da gol başı prim artık bilemiyorum ama "oh işte adam bizde ucuza oynuyo" diye düşünürsek gün gelir bobocuumuz da gidiverir...
__________________ "işte böyle birşey beşiktaşlılık, 'deplasmanda' dersin soran olursa..." | |||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | I Love You BOBÔ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | harikasın boboooo seni kim kovar yaaa ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Harbiden ya Bu adam Tam Bir Beşiktaşlı olma yolunda hızla ilerliyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55398-kovulana-dek-besiktasliyim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 19:40 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |