![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben rengimizle ilgili veya amblem ile ilgili birşey demedim biliyorum umbronun ürettiğini puma daha kaliteli mallar yapıyor ve beko da bizde sembolleşmiş birşeydi ben küçükken bekonun beşiktaşın fabrikası olduğunu sanardım . demek istediğim bu sıradan kelimesi yanlış yerlere çeklimesin ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
| | |
| | #3 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orda o amblem oldukça benim için farketmez.... | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu formayla hangi maça çıktıysak yenildik ataturk kupası fenerbahçe,şampiyonlar ligi liverpool,porto marsilya deplasmanları türkiye ligindeki puan kaybettiğimiz maçlarada bu formayla çıkmışlardır şu formayla birdaha hiç bir maça çıkmazlar inşallah demekki bu renk rakibe ayrı bir motivasyon sağlıyor bir daha giymezler inşallah bu ugursuz formayı diyelim...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #5 | ||
| CaSPeR ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | bende vardı envayi çeşitleri birisini dahi sindiremedim içime hos güzel bir forma yapmadılar bence su ana kadar soyle kıpır kıpır, olanlarla idare ediyoruz işte... yakında atarım size nasıl bir şeyden bahsettigimi örnek.fulham formaları
__________________ Korkaklıkta zillet ve utanç ileri atılmakta izzet ve şeref vardır, İnsan korkaklık etse bile kaderinden kaçamaz. S.A.S. | ||
| | |
| | #6 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende Reebok Beko rekalmlı forma var çok seviyorum formamı şahane bi forma.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bende puma beko sponsorlu forma var 10 sene önce almıstım çok hoş bence şimdikiler basitleşmiş | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kalite olarakta puma.
__________________ Kulübümüzde müceddet nücumu mevc vursun Bu kainat bize hep gıpta ediyor isar Biz onbir arkadaşız lakin arkamız daha var Bu zevk alemi dar zannedip de aldanalım Vekar hak gibi sakin nezih ve saf olalım Fakat bu hal ile kuvvet gibi cesur olalım | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55410-ah-eski-formalar-nerde-o-gunler/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 12:32 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |