![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | reebok ve pumanın formaları üzerine üretici bir firma bulamadık hala..tabi bekonun beşiktaş forması üzerindeki o muhteşem ambiyansını es geçmemek lazım..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
B@H@DıR 60 ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çubuklu beko formam var,bütün formalarımızı seviyorum ama bunun tılsımı ve hissetirdikleri bi başka ne yalan söylüyüm..
__________________ eduardo CİSSE,,şu feneri bi cisse... ![]() ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Forma kalite olarak beyenilmeye bilir yada beyenile bilir. Ama unutmayınki sonuçta Beşiktaş formasıdır,bu asaletli bu asaletsiz demeye kimsenin hakkı yoktur. Beşiktaş`lı olun biraz! milletin takip ettiği bi forumda Beşiktaş formasına böyle hakaret edemezsiniz. O ne kadar kalitesiz olursada olsun asalet yok demek kimsenin haddine değil. Beşiktaş`lı olmak konuşmayı bilmek,oturup kalkmayı bilmek demektir,ben Beşiktaş`lıyım demekle elinin altına klavyeyi alıp yazmakla Beşiktaş`lı olunmaz. Eskiden Beko formaları gerçekten güzeldi,ama artık Beko istemiyorum. Nedenmi eskiden Bekonun tek sahibi Beşiktaş`lı Rahmi Koçtu,şimdi Rahmi Koç hiç bir şekilde klüple ilgilenmiyor ve yardımlarda bulunmuyor. Oğlu ise Fenerbahçe`de nelere imza atıyor ve Beko`nun artık sahibi oğlu Ali Koç. Geçen sene bize dediği lafları ne kadar çabuk unuttunuz!! bunları dikkate alın,bence bu seneki formalarımızda gayet güzel.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konuuy nereye çekiyo ya şuraya bak birader o asalet lafını doğru öğren benim konuma dikkatli bak sadece REKLAMIMIZ OLAN COLA TURCA KONUMDUR SADECE tmm döndürme konuyu tartışmak istiyorsan başka konu bul !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
ben inanıyorum eski formalar olsun satışlar 2ye katlanır. şuan adam gidiyor benim gibi formayı beğenmeye beğenmeye destek olmak için alıyor . eski forma olsa herbirinden 1 tane alırdım
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hah abi be birde tartışmaya çalışanları konuyu saptıranları anlamıyorum . demek istediğimi aynen söylemişsin .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55410-ah-eski-formalar-nerde-o-gunler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 12:32 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |