![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eski çubuklu formamız çok süperdi hele yaka kısmı çok deşşet duruyodu bende var artık olmuyo ama ben odamın duvarına asıyorum orda duruyo o bile yetio bana. umbro bu işi bilmiyo. puma istioz. gerci nike olsa ayrı bi karizması olur. ![]()
__________________ ![]() Bilde gerisi mühim deil sevgim sana özel ve saftır! 19_bjk_03 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Benim eleştirdiğim nokta eski formalar la yeni formalar değil. Beşiktaş formasına sıradan denmesi ve Beko`nun göğüsümüzde yazması. Beko`nun sahibi söyledim,ne faaliyetlerde buluduğunu da söyledim,Beko ürünlerini ve koç ürünlerini geçen sene pretesto eden bizdik,forza da böyle bi kampanya başlamıştı. Eleştirdiğim nokta bunlar,olayı bi yere çekmeye çalışıp tartışma flan yaratmaya çalıştığım yok.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Peki iyi o zaman sizin hak ederek kazandığınız bir maçtan sonra,çıkıp ********ler hakkımızı yediler diyip,galibiyetine gölge düşüren,kendi takımı türlü şaibenin içindeyken seni girdaba çekmek isteyen adamın,sahibi olduğu firmayı koy göğüs reklamı olarak ondan sonra giy gururla gez o adam da sana saldırmaya devam etsin valla pes.! Eski formalar bencede daha iyiydi kalite olarak iyilerdi,şimdikiler o kadar iyi olmaya bilir ama ben Beko diye göğüs reklamı taşımamamız gerektiğini söylüyorum. Eskisi gibi olsa eyvallah ama eskisi gibi değil artık.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet dogru sayılabilir Zaten Bekoy la ozdeşleşmiştik bizz ![]() ama napalımm bizim elimizde olan bir sey degil ki :s
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum siyah forma lyonun aynısı beyaz da ingilterenin aynısı ama bu her üretici firmada var firmanın forması olduğu farkedilsin diye aynı tarz yapıyolar | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55410-ah-eski-formalar-nerde-o-gunler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-03-2008 12:32 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |