![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ertuğlul hoca serdarı çıkarıp boboyu oyuna almakla büyük bir riske girdi.Ama kazanmak için bunu yapması lazımdı ve o da yaptı.Maçıda bobo kurtardığına göre ertuğlul hocanın hamlesi son derece doğruydu.Sonuçta gençlebirliğinin ortasahasıda çok koşan mücadele eden bir yapıya sahip.Bunu bile bile böyle bir riske girmek gerçekten önemliydi.Kutluyorum ertuğlul hocayı...Son dakkalarda gordonu oyuna alıyor,çıkmaması gereken nobreyi çıkarıyor diye eleştiren spor yazarları şimdi hocanın hakkını vermeyeceklermi acaba,merak ediyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hoca haklı bu kadroyla bu kadar olur ama hocaya da kızmıyo diilim defansa şöle kaliteli bi isim almadı şimdi de bu durumdayız umarım seneye bu seneki transfer fiyaskolarını yapmazda bi sol back birtane de kaliteli stoper aldırır
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ertuğrul hocama hep güvendim hala da güveniyorum......biras daha çabayla herşey hallolur...inş bu sene bizim senemiz olcak......
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hocam oyuncu degısıklıklerını zamanında yapmıyorsun dakka 90 olmus sen gol atması için batuhanı alıyorsun biraz daha zamanında yapmalısın maç 1-1 olun aldın boboyu baktn 80 kadar gol olmuyor alsana ricoyu veya batuhanı oyuncu degısıklerınde biraz daha iyi olmalısın bence hocam | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | önemli olan güzel futbol oynamak değil.biz şampiyonluğu garantilemedikki futbol show yapalım..9 haftamız kaldı bu 9 haftada puan kaybetmezsek şampiyonuz ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar şu ankara deplasmanlarında iyi futbol beklemeyin orda anca mücadele olur başka bişe olmaz delgado gibi oyuncuların o sahada ne oynamasını bekliyorsunuz. bu senenin en kötü oyununu oynadı nerdeyse adam ama gene de topu direkte patladı. Neyse lafı uzatmaya gerek yok bu sahadan kayıpsız atlatmamız bi başarıdır. Bu futbol tekrarlanmaz merak etmeyin... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |