![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Mesafe fazla yakın değil topun gelişi yavaş biz hız yinede istemeden de dokunsan dokunduğun için pen altı. Kaldıki ayağada bi temas var,onuda geçtik Toraman`nın ceza sahası üzerinde yaka paça indirilişine kim ne diyecek ? o kesin penaltı.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | penaltı ama net değil kartalim'a katılıyorum aleyhımıze verseler sınırlenırım ama burada yan hakemin dediğini neye dayanarak dınlemedı acaba cok merak edıyorum acısıda ıyı degıldı.Birde Toramana yapılan hareket cok net penaltıydı onu vermedı.Nese 3 puan bızım oldu sonucta
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Macı izlerken 1-1 in etkisiyle inanılmaz sinirlendim hakeme söylemedigim laf kalmadı penaltı diye sonra mac sonu tekrarını izledim bikere penaltı degilmis dedim.Ama sonra seytan dürttü 1-2 kere dah izledim adamın topa elle dokundugu gözükmüyo pozisyonda ama topun gidis yönüne dikkatli bakarsanız anlıyosunuz iceri dogru yönelen top bi anda yön degistiriyo artık kesinlikle penaltı oldugunu düsünüyorum. Ne hakem ne baskası enegelliyemiycek BEŞİKTAŞIMIN ŞAMPİYONLUGUNU.........
__________________ Bir fenerbahcelinin bir cinden 3.dilegi 1.fenerbahçenin Türkiye Kupasını almasını istiyorum 2.fenerbahçenin Şampiyonlar Ligini almasını istiyorum 3.bu hayallerimi gerçekleştirecek bir cinin gerçekten olmasını istiyorum | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Fark etmez üc puan bizim oldu, gecmisi konusmak cok sacma onu konusacaksaniz ozaman Delgado golü niye atamadi? baki niye bizde oynuyor? Zaten hep gecmisde yasadimiz icin türk futbolu ortada yok, önümüze bakip geriye kalan maclari en iyi sekilde gecip sonunda SAMPIYON olmakdir ve gelecek sene de CL 8 tane yememekdir.
| | |
| | #7 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Penaltıydı ama hakemin umrunda olmadı pek.! | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55523-penalti-mi-degil-mi/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 08-03-2008 14:17 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |