![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Takımı beğenmiyor bir çok insan,hemen hemen tüm başlıklarda oynan topu beğenmeyenler,Baki ye sallayanlar İbo'ya sövenler.Ricardinho'dan cacık olmaz diyenlermi ararsınız yoksa Ertuğrul Sağlam'ın hoca olmadığı söyleyenler mi.Ne arasanız var.Sadece bir kaçı bunlar.Daha ligin başında 2-0 mağlup duruma düşünce takımdaki kimseyi beğenmeyenler ama 3 gol bulunca sevinçten delirenler.Bilmem farkındalar mı lideriz şu an.Şampiyonluğa gidiyoruz adım adım.Ama hala bir çok arkadaşımız memnun değil hep daha iyisini daha fazlasını arar olmuşlar.Gol yemeyen kaleci,pas hatası yapmayan Baki,10 vuruşun 9unu gol yapacak forvet,Maradona'nın veliahtı 10 numara,bol gollü 3 puan,sürükleyici futbolla galibiyet,42 yetmez 62 bin kişil stad,kaybolmayan sakız vs istiyorlar.Bence takım hakkında bu şekilde konuşanlar sadece ve sadece Beşiktaş'ı avrupanın üst düzey takımlarından sanan,Fox tv'de Premier Lig'de izlediği futbolu görmek isteyenler kısaca hayal görenlerdir.Nasıl tiyatro gibi izliyorlar değil mi? Medeniyet işte değil mi? Bizim ülkeye uğramaz pek değil mi? Herkes numaralı koltuğunda merdiven boşlukları 'boş' şekilde. Ama o boş olan merdiven boşlukları değil o stadların o takımların o taraftarların(seyircilerin) boşluğu aslında.Acı ama gerçek değil söyleceğim sadece gerçek; Beşiktaş hiçbir zaman avrupanın üst düzey kulüplerinden olmadı. Hatırı sayılır hiçbir başarımız yok ve yakın zamandada avrupada kupa kazanıp yada final oynayıp kaybeden,yıllar sonra bile Champions League History diye birşey bulup incelediğimizde final maçında kaybetmiş olan taraf olamayacağız.O zaman takımız liderken ve canla başla oynarken zorda olsa saha şartlarına,hakemlere,federasyona,şikecilere,teşvik çilere hatta yönetimimize rağmen şampiyonlğa koşarken,bununla yetinmeyip fazlasını beklemek nekakar gerçekçidir ne kadar mantıklıdır? Kalede Rüştü'yle defansta Baki'yle,sakatlanıyor diye bir anasına küfür edilmediği kalan Gökhan'la,cacık olmaz bu saatten denilen Ricardinho'yla adım adım sessizce coşkuyu içimizden yaşayarak,taşmaya hazır olarak ilerliyoruz.Beşiktaş başarılarıyla,avrupayı titreterek Beşiktaş olmadı.Değerleriyle,namusuyla,onuruyla,guruyla Beşiktaş oldu.O yüzden bence fazla kasmayın kendinizi,tadını çıkarın ligin,yarışın,Beşiktaş'ın. Kazandığımız sayıca diğerlerine göre az olan şampiyonluklarla değil,şereflice kaybettiğimiz şampiyonlarla Beşiktaş olduk.En azından ben ona inanıyorum.İnanmaya devam ediyorum. -Gol sonrası 'yukarısını' gösteren parmaklar,dürüstlüğün,onurun,emeğin,aşkın sonucu olanı bize hediye edecektir. HAYIRLI OLSUN KARTAL'IMA.. alıntıdır..
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55594-hayirli-olsun-kartalima/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 09-03-2008 02:22 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |