![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bundan sornası iyi futbol değil sonuçtur ben bundan sonra mücadele etsinler sonucu alsınlar başka bişey beklemiyorum. Ama yinede bu kötü oyunu oynadıklarını kabul etmek onlar adına sevindirici ve erdem li bi harekketir. Neyin ne olduğunun farkına varmaları güzel.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Allah için hücum yönünden sorun yaşamıyoruz(!) yani.Bence suçu sadece defansa yıkmak doğru değil.Geçen haftaki maçta ilk yarı hücumcular hiç bir varlık gösteremediler.Nerdeyse ilk yarı bizim sahamızda oynadı rakip futbolcular ama yinede gol yemedik.Demekki defanstada fazla bir problem yok.Herkes kendi işini dört dörtlük yaparsa sorun kalmaz.Delgado'ya bu açıklamayı yakıştıramadım.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/55654-elestiriler-cok-hakli/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 10-03-2008 13:21 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |