![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bence holosko nobrenin yanında bobo oynayacaksa delgado kesik yemeli defansta acayip aksarız yoksa. Zaten son haftalarda acayip formsuz
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Bu maç için Holosko-Bobo-Nobre üçlüsü doğru karar bence.Ts'un hem defansını hemde ortasahasını daha ilk dakikalardan çökerteceğiz.Sonrada goller gelecek inş...Belki çok açık verebiliriz bu maçta ama yapacak bir şey yok,versekde gol yiyoruz vermesekde gol yiyoruz sonuçta.Onun için bir yiyorsak 3 gol atmak için uğraşmalıyız.Bu maçtada öyle olacak inş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | ya ben cok begendim ibonun bu yaptigini ama bazi arkadaslar neden israrla sanki adam takimi baltaliyormuscasina yorum yapiyorlar anlayamadim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nihayet ya inşallah bu hafta güzel gollerini izleriz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56014-bobo-11de/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 16:03 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |