![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Nobre milli takıma ilaç olur.Artık millyetçi duyguları bırakıpda başarı getirecek hesaplar üzerine kurulu mantalite sahibi olalım.Şuanda elle tutulur bir forvetimiz yok nihat dışında.Nobre-Nihat ikilisi bence mükemmel olur.Nobre milli takımda oynasın Avrupa şampiyonasında en kötü ihtimal yarı final oynarız.
__________________ No one lives forever | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dün terim maçı izledi..herşey olabilirr
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | nobrenin bu formuyla mutlaka milli takıma alınması lazım ama bide sunu dusunmek lazım bizim milli takımda bi holosko yok. nobre holosko geldikten sonra costu... ama onumuzdeki hazırlık macında alınıp denenmesi gorusundeyim...
__________________ Erkek adam renkli takım tutmaz... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bence hakediyo milli formayı ama fatih terime sormak lazım.Aslında bende çok merak ediyorum biri sorsada bizde öğrensek.Devşirme aurelio alınıyoda çok forma olan başka bir devşirme niye alınmıyo.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
KaRaGüMRüK-ÇaRŞı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | saten euro 2008de oynatmazsa fatih terim futboldan çakmıyodur ümit formsuz bence hakna kalpten her an gidebilir gökhan ünaldanda iyi nobre bence alınmalı
__________________ Alemin Gözü Yaşlı KaraGümrük BeŞikTaş 'lı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Ben alınmamasından yanayım ama o formayı sonuna kadar hakediyor nobre, ikinci yarıda gösterdiği muhteşem performansla tabi...Eğer milli formayı hakeden giyiyorsa! kesinlikle nobre çağrılmalı.Maçıda izledi fatih terim,her şeyi görmüştür sanırım.Merakla bekliyorum kimleri çağırıp kimleri çağırmayacağını... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Askerlik günü gelince yurtdışına kaçmadığı, gol'den sonra tribüne el kol hareketi yapmadığı, otoparkta rakip takım oyuncularına saldırmadığı ve sülaleme sövdü diye milletin üzerine yürümediği için olabilir.. __________________ budur | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |