![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
biz turk taraftarıyız onlarda turk taraftarı dogru ? ama kasındılar bir kere burasının normal bir deplasman olmadıgını anlasınlar .. emin ol biizmki vurmasa onlar bıcaklicaklardı gecen sene neler oldugunu herkes biliyor .. ve mac öncesi kabatasta besiktas atkısı yakan bir taraftar bunlar mac bitiminde dolmabahcede yürüme cesareti gösterip küfür eden taraftar bunlar mac izlemeye geldiklerinimi sanıyosn trabzon hep böyleydi böylede kalacaklar nefsi müdafa yapmıstır kardeslerimiz durup dururken hiçbir besiktaslı adam yaralamaz ! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
heeeeeeeeeeee atki yaktilar demek oldurseydiniz keske hey allahim delirmemek elde degil tobe yarabbi ya bide adamin bana gosterdigi mazeretlere bak dolma bahcede yurume cesareti gostermislermis tobe estagfurullah neyse ben uyarimi yaptim birakin delikanliligi onu birakin besiktasliya yakisirini yakislazini herseyden once INSANLIGA YAKISMAZ KARDESIM INSANLIGA YAKISMAZ bukadar basit degil bu isler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
İki takım taraftarları arasında karşılaşma öncesinde yaşanan gerilim müsabaka bitiminde kavgaya döndü. İki Trabzonlu bıçakla yaralandı 17.3.2008 Agresif Çılgınlar Turkcell Süper Lig’de haftanın son maçında, iki takım taraftarları arasında maç öncesinde tatsız olaylar yaşandı. Trabzonspor’u desteklemek için İnönü Stadı’na toplu olarak gelen ‘Çılgınlar’ adındaki taraftar grubu ile ev sahibi taraftarlar arasında karşılıklı sözlü sataşmalar gözlendi. Sözlü atışmaların dozu artınca, karşılıklı olarak sinirler gerildi ve bu kez olay itiş-kakış boyutuna taşındı. Yaşanan arbedede bazı taraftarların tekme ve yumruk darbeleri aldığı gözlendi. Gözaltına alındılar Olaya anında müdahale eden güvenlik güçleri, iki takım taraftarlarını güçlükle ayırdı, ardından da olaya karışan bazı kişileri gözaltına aldı. Fazla büyümeden önlenen olaylar sonrasında, Trabzonspor’un en agresif taraftar grubu olarak bilinen Çılgınlar, kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerini aldı. Ayrıca kapalı tribün girişinde de güvenlik güçleri ile Siyah-Beyazlı taraftarları arasında tartışma çıktı. Maç sonunda ise stat yolu üzerinde yaşanan kavgada 2 Trabzonlu bıçakla yaralandı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | salklar kendinizi ne sanıyonuz siz isme bak çılgınlar yaralı çılgınlar olsun artık ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence grubun adı çılgınlar degilde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bu olaylar takıma zarar veriyor. Dün akşamki şovu hiç bir işe yaratmadı birkaç pislik. Bırakın yaaa. adamlar malzeme arıyolar bir kaç salakta buna alet oluyo. Dün görmedinizmi adam hakeme çakmağı veriyo. biraz sakin olmak lazım. Bizim Taraftarın arasından böyleleri çıktıkça şampiyon felan olamayız. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
ya trabzonluları geç kendi aramızda yaptığımız kavgalar tv gosterdimi bilmiyorum ama bugun ki gazteler yazıyor çok gereksi zolaylar yaşanıyor çok maça gittim ama dün ki gibi kapalının kavgasını hiö gormedim sanki düşmanlarmış gibi ya çok üzüldüm herkes kaçacak yer aradı birbirine vuran vurana nedenleri ise çok anlamasız yer kavgası | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56390-2-trabzonlu-bicaklandi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 00:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |