![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
heeeeeeeeeeee atki yaktilar demek oldurseydiniz keske hey allahim delirmemek elde degil tobe yarabbi ya bide adamin bana gosterdigi mazeretlere bak dolma bahcede yurume cesareti gostermislermis tobe estagfurullah neyse ben uyarimi yaptim birakin delikanliligi onu birakin besiktasliya yakisirini yakislazini herseyden once INSANLIGA YAKISMAZ KARDESIM INSANLIGA YAKISMAZ bukadar basit degil bu isler
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kabataştan insan demeye bin şahit bir bağıra çağıra gelen beşiktaşa küfür eden etrafa sataşan güzel pazar gününü lekeleyen sözde ts taraftarlarını kınıyorum.. ayrıca beşiktaş büfesinin önünden kapalıya doğru yürümek nedir etrafa taş atmak nedir..?! bıçaklamak kavga taş nedir bu insanların derdi anlamıyorum.. bjk yense ts yense ne olcak bu son maçmı olcak biri ölse onun cani geri gelcekmi ayıp ayıp
__________________ BeşiktaşAşkı 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | evet büfenin orayı bastıklarında çok yaralananlar oldu ben kendimi müdüriyete zor attım..taşlar uçuşuyordu, o aradan kapalıyı basmaya gittiler ama ellerindeki taşlar bitince geri çekildiler poliste zaten hepsini joplandı o arada bizimkiler çoğalınca joplar beşiktaş taraftarına döndü
__________________ BeşiktaşAşkı 1903 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kimse kimseyi durup dururken gidip bıçaklamaz.! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56390-2-trabzonlu-bicaklandi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 00:56 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |