![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kolpa herif kolpa basın . hep söylüyoruz beşiktaşın beşiktaştan başka dostu yoktur diye birde ben febeliyim diyormuş .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | pankartlar hazirlamak lazim sadece 1 tane degil bundan sonra izlemeyecegimiz spor programlarinin adlarini yazip sizin zihniyetinize hayir diyerek protesto edelim ve bazen bunlar gercekten besiktaslimi diye dusundugum yazarlar var kazim kanat gibi kaan bora gibi basri baykoc gibi ve siz hangilerini biliyorsaniz bunlarada buyuk bir tepki koymak sart hatta bence bunlara yapilacak en buyuk tepki birdaha bunlari izlememektir bana gore laftan anlamaz bu serefsizler cunku zaten bilerek ve kasten yapiyorlar
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | arkadaşlar hepimiz tepki koymakta hemfikiriz gördüğüm kadarıyla ozaman lütfen hepimiz Khamon gibi şahit olduğumuz olayları bu başlıkta paylaşalım sonra bunları toparlayalıp yollayalım ve tepkimizi ortaya koyalım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fotomaç = hasta fenerli,bazen başlıkları bile abartıyorlar... Fanatik ve Hürriyet = aslen Fenerbahçe taraftarı bazen gs li Milliyet = gs taraftarı NTVSpor =tarafsız Sporx=kopyala & yapıştır haber Akşam&Maraton=hasta fenerli Vatan spor=çözemedim tavşan noku misali Starspor = kalitesiz Sabah spor=yetersiz muhtemelen BJK li ![]()
__________________ Ne Fener Ne De Cimbom Farketmez...Kartal Affetmez! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne maraton ne 90 dakika nede stardaki program forza stadyum trt1 gerçekten güzel bir program yapıyolar mehme demirkolun olması yeterli orada .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence herkez fener maçında kim hangi prgramı hangi gazeteyi ve hangi kişileri yanlış buluyoırsa eleştirir bir pankart hazırlasınlar. buda ister ismez medyanın dikkatini çeker mesela maraton programı hakkında yazı yazdınız 90 dakika yada verkaç bu yazıyı gördü zaten rekabet içinde birbirlerini lekemelek için yayınlarla bu böğle gider hiç değilse beşiktaşa karşı eleştirirler Azalır...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu kleanthis tarafından (19-03-2008 Saat 21:05 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 4 senedir fanatik ve fotomaç kesinlikle almıyorum. hatta sitelerine bile girmiyorum. Ve ömrümün geri kalanında almayacağım. İstelerse Beşiktaş lı olduklarını ilan etsinler. Tarafsız medya istiyorum. Sporx bu konuda şu anda favorim. İnşallah böyle devam ederler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
tek aşk beşiktaşk ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sonuna kadar devam .bizim tepkimizde bir yere kadar olur.bunun çözümü yönetimde aslında vizyonumuz geniş değil.bizi destekleyen kesim belli.aslında bu sorun çoktan çözülmeliydi.dikkatli bi çalışma ile aşılabilecek bi durumdu.ama şuanda basının büyük bir kısmı gs ve fb nin yalakalığını yapıp prim yapıyolar.elinden geldiğince beşiktaşımın üstüne en ufak bi fırsatta gidiyorlar.kısaca bu basın düzelmez.biz elimizden geleni sonuna kadar yapçaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56445-tarafli-medyayi-protesto-medyayi-elestiren-butun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 13:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |