![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | alsak ne almasak ne internetten yinede takip edilecek çaresi yok.biz gazete almayınca onlar yazdıkları yanlı haberlerden vazmı geçecek.erman toroğlu denen az muhterem insan demeye bin şahit isteyen yaratık da beşiktaş aleyhine konuşuyor o zaman ligtv de izlememiz gerekiyor başka bir çare bulunmalı bence | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Fotomacı 3 yıldır almıyorum ama fanatikte cok fazla taraf yok
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşım foruma koyulan konular bile fotomaçtan koyuluyor sonra yalan medya diyoruz yalan tabii fotomaçın sitesinden konu koyuyorsunuz buraya gidin karakartal.com yada forza yada bjk.com .tr en kötüsü sporx ama fotomaçın sitesinden buraya konu koymayalım sonra ezik medya dedirtiyorsunuz bize
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (27-03-2008 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadasım fanatik neyse gine bence biraz iyi ama fotomaç ben zaten almıyorum bedava bile bulsam altıma b ile koyup ustune oturmuyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Büyük harfle konu açılmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben zaten almıorum arada fanatik okadar sadece radikalin spor sayfasını takip ediyorum on numara bi spor servisi var futbolu biliyor.3 sayfa spor var ama inan fotomacın yazılarından daha doyurucu resimlerle kandırmıyor tam sayfa yazı
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (27-03-2008 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Başta erman toroğlu , ahmet çakar , şansal büyüka , gürcan bilgiç olmak üzere bütün ezik ve Beşiktaş düşmanı olan medya mensupları programlarında hakemleri ve federasyonu başta bobo olmak üzere bütün BJK li futbolculara karşı kışkırttılar bu cezayı aldırttılar daha bu hiç birşey eğer feneri ve sivası yenersek bakın hakemler ve federasyon bizi nasıl doğrayacak . Yani bobo ya verilen bu cezayı bekliyordum. YETER ARTIK UYUMA BEŞİKTAŞLI TAKIMINA SAHİP ÇIK. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56445-tarafli-medyayi-protesto-medyayi-elestiren-butun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 13:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |