![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadasım fanatik neyse gine bence biraz iyi ama fotomaç ben zaten almıyorum bedava bile bulsam altıma b ile koyup ustune oturmuyorum ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Büyük harfle konu açılmaz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben zaten almıorum arada fanatik okadar sadece radikalin spor sayfasını takip ediyorum on numara bi spor servisi var futbolu biliyor.3 sayfa spor var ama inan fotomacın yazılarından daha doyurucu resimlerle kandırmıyor tam sayfa yazı
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (27-03-2008 Saat 22:23 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence fanatik okadar degilde fotomac cok serefsiz bi gazete allaha sukur zaten alamiyoruz avrupadan sadece fanatik var burda ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadasım büyük harflarle konu acmıyoruz...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ben hiç bir gazeteyi almıyorum almaya gerek yok zaten bu gazetelerin çıkardığı her haberi bu sitede arkadaşlarımız topic açıyor. Bence bu gazetelerin haberlerinide yayınlamayalım tepki veriyorsak bu haberleri foruma konu yapmayalım.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Başta erman toroğlu , ahmet çakar , şansal büyüka , gürcan bilgiç olmak üzere bütün ezik ve Beşiktaş düşmanı olan medya mensupları programlarında hakemleri ve federasyonu başta bobo olmak üzere bütün BJK li futbolculara karşı kışkırttılar bu cezayı aldırttılar daha bu hiç birşey eğer feneri ve sivası yenersek bakın hakemler ve federasyon bizi nasıl doğrayacak . Yani bobo ya verilen bu cezayı bekliyordum. YETER ARTIK UYUMA BEŞİKTAŞLI TAKIMINA SAHİP ÇIK. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bu ikili arasında ne olduğunu ben çözemedim. Tamam Chealsea maçından sonra her gazete çoşkuyla karşıladı ama Fotomaç sanki Fener'İn gazetesiymiş gibi Şiirler,bayram havası şeklinde haberler vardı. Ve şimdi Fenerli Amigo yazarların etkisiyle dünkü Hakem faciasından söz bile etmiyen. Aksine Kayseri haklı olarak tepki göstermesine ''Kayseri Şok etti'' diye başlık atan ve Pozisyonların adını dahi geçirmeyen ! Sesi bile çıkmayan tribünlere aşırı abartılı övgülerinden Fotomaç'ın Febe gazetesi olduğunu açıkça anlıyoruz. Fenerin gazetesi çıksa bundan daha tarafsız olurdu buna eminim. Zaten bugün okuduktan sonra Gazeteyi yırttım.Babam Fenerli ama gazeteyi okuduktan sonra bana hak verdi '' Hakem sayesinde kazandık biraz ama bu gazete tam FB gazetesi olmuş'' dedi. Daha ne söylenir bilmiyorum.Tabi gazeteyi parçaladım diye kızdı ama parası yüzünden FB için değil
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56445-tarafli-medyayi-protesto-medyayi-elestiren-butun/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 13:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |