![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Şampiyonlar ligi finalinden sonra belkide ilk defa bu kadar dolacak olimpiyat stadı. Sanırım dün sadece 21.000 bilet satılmış.Maç günü bilet alacak arkadaşlarımızda var.Stadın 60.000 kişilik yerinin dolacağını tahmin diyorum. Haydi olimpiyata ...
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | efet mümkün 80 000 kişiyi bırak bi kenara 150 000 kişi olsa ne yasar usaklardaki bjkliler de istda otursalardı oooo stad yetmes ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya neden bu kadar karamsarız anlamadız anlamadım banko dolacak ben şahsıma gurur yatım görecekler cumartesi akşamı olimpiyat stadıda tarfatar görsün 5 araba yaklaşık 50 kişiyle geliyoruz zaten stad dolmazsa şampiyonluk hayal bence önce 80,000 inanmış tek yürek omuz omuza ümraniyeden olimpiyata bir günümde tek aşkıma feda olsun
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | en az 30 bin kısı gidecek bu maça sonucta pampiyonluk yolunda önemlı bir maç | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşlar bugun saat 15 itibariyle 36000 kiş oldupumuz haberi geldi ki yarın staddatan alacaklar da var belki o stad tam dolmayacak ama emin olsun tüm türkiye aşkımızı konuşacak hiçkimsede o stad dolmaz 20 bin kişi olur gibi yorumlar yazıpta insanın moralini bozmasın buna hakkınız yok | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56519-sizce-80-000-kisilik-olimpiyat-stadini/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 17-03-2008 23:30 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |