![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şampiyon olalım tur kolay ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | çok zor. şampiyon olalımda tur atmak kolay. istanbulda olanlar çok şanslı. v.manisa maçı son hafta içerde şampiyonluk garantilenirse kupa orda verilir beşiktaş yerinden oynar. size tavsiye şampiyonluk maçıysa omaça araba ile gitmeyin.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | 33 hafta a.gücü maçı var o maçta belli olur bence. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | son maça kadar gider bencee...manisayı yenip inönüde koparız gibi geliorrr
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ayaklarımız yere sağlam basmalı önce maçlarımızı kazanalım turu nasıl olsa bir şekilde atarız. Ama dediğinede katılıyorum aynı zamanda istiyorum,Bursa maçı gibi geliyor banada,inşallah o maçta aldığımız galibiyetlede Bursa küme düşer.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/56618-sampiyonluk-turunu-hangi-macta-atariz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 20-03-2008 23:17 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |