![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | geldiginden beri holosko cisse dungecenin kahramaniydi nobrenin yaptigi tek olumlu is golu atmakti tabi bide unutmayim bi pozisyondada golu onledi 2 pozisyon haric rezil oynadi resmen gol atani kahraman yapmayin hemen hele pas olarak cikardigi iki top ver rezalet topu kontrol edisi var bi pozisyonda rezalet ama gol atar besiktas boyle oynadigi surece | ||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
su ertugrul degil sayin ertugrul saglam diceksin askerlik arkadasin degil senin o terbiyesizlesmeyi birakin istedigini alir istedigini koyar takima besiktas ertugrul hoca geldiginden beridir iyiye gidiyor senin gibi garip taraftarlarda adami begenemedi gitti | |||
![]() | ![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | maçın büyük bir kısmında cisse ön plandaydı fakat holoskoyuda unutmayalım arkadaşkar 2 golün pasınıda o verdi holosko her geçen hafta beşiktaşlı oluyor haftaya birde gol ararsa değmesinler holoskonun keyfine | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | cisse bu maçta gösterdi ki kesici olma özelliğinin dışında hücuma da hem gol yönünde hem pas yönünde büyük destek verebilen bir oyuncu. Aslında yanında biri daha oynasa Cisse gerçekten çok rahatlayabilir bugün ki sistemde cisse zaten çok önemli bir görev üstlenmiş durumda onun aksaması durumunda her türlü çökeriz şimdiye kadar oldukça başarılı umarım devam eder. Bugün PSG nin maçını izledim de gerçekten cisse nin yokluğu onlarda da çok belli. İkinci olarak Holosko holosko holosko diyorum bu adam gerçekten çok umut veriyor holosko karşısında savunma yapmak gerçekten çok zor. Bunu daha ön ce de belirtmiştim. Adam sadece kaleyi düşünüyor boşluk gördüğü zaman affetmiyor diklemesine gitmeyi çok seviyor. Bencil oyuncu da değil BJK nın oyununa çok şey kattı. Böyle devam ederse verilen paranın en az iki katını çıkarır kimse merak etmesin. Delgado gene çıkışını sürdürdü artık rahat oynuyor kendine güveni tamamen yerinde. Nobre görevini yapmaya devam ediyor. Atıığı gol gerçekten çok güzeldi, defanstan çıkardığı top da maçın en kritik pozisyonlarından biriydi. Bobo da bi stres var özellikle son vuruşlarda ama bugün gene diğer maçlara göre daha istekli buldum boboyu gol atarsa eski günlerine dönmeye başlar diye tahmin ediyorum. Rico nun gol atması çok iyi oldu ona gerçekten ihtiyacımız olabilir paşanın form tutması demek inanılmaz bir hücum gücü demek ki ilk yarının değişmezlerinden Serdar Özkan ın bu takımda forma bulması bile oldukça güçleşmeye başladı. Defansın hali gerçekten vahim Serdar Kurtuluş Gökhan zan ve gelecek yabancı oyuncuyla defans umarım toparlanır hücum oyuncularımız her maçı kurtarmak için böyle efor sarfederken artık savunmada da dikkatli olmak lazım. İlk yarının sonlarında ve ikinci yarının son 20 dakikasındaki futbol gerçekten iyiydi gs maçına kadar böyle gidersek o maç herşeyi çözer gibi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Cisse iyiydi Holoskoda güzel çalıştı bobonun düşüşü devam ediyor.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |