![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu yıllar sonra karşımıza gol atamayan ama gururlu bir genç wardı die çıkmasın ![]() ![]() ![]() aman yaa atsa ne olur atmasa neolur..bundan sonra yapığı herşey onu ilgilendiirir bizi bağlamaz..hala diyorum..iyikide gitti
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum geçti boru pazarı sür eşşeği niğdeye zamanında beşiktaşta hat trick yapsaydı onu kimse göndermezdi çok şımardı cezasını çeksin isterlerse eziklere gitsin hiç te tüh vah demem takımın gol problemi varken neredeydi aklı güle güle sana güle glüle oooo burak | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/51234-burak-hatricck-yapmis-yok-artik/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| ???? | This thread | Refback | 24-05-2008 08:06 | |
| *Clix | This thread | Refback | 16-05-2008 18:17 | |
| *Clix | This thread | Refback | 16-05-2008 17:51 | |
| *Clix | This thread | Refback | 13-05-2008 12:51 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |