![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #34 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aynen katılıyorum geçti boru pazarı sür eşşeği niğdeye zamanında beşiktaşta hat trick yapsaydı onu kimse göndermezdi çok şımardı cezasını çeksin isterlerse eziklere gitsin hiç te tüh vah demem takımın gol problemi varken neredeydi aklı güle güle sana güle glüle oooo burak | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
çokda haklı,yerinde bir soruyu sormuşsun?Burak atamadımı,attırılmadımı..Şayet kötü bi futbolcu olsaydı beşiktaşa hiç transfer edilmez, o şeref dolu formayı giymek ona nasip olmazdı.Takıma girip girmemesi sadece kendi elinde olmadığı ayan beyan ortadadır.Kendi performansıda maalesef sadece kendi elinde değildir,Otorite olarak gördüğü kişilerin mesafeli yada dışlayıcı tavırları sonucunda performansı DÜŞEBİLİR.Gerçekten kaliteliyse gurur yapacak kendini ispatlama yollarına gidecektir.Bu saaten sonra performansı iyi olursa demekki 'kaybetmeye koşullandırılmıştır' denmelidir.Gerisi çoluk çocugun,göbeğini karıştıranların iftiralarıdır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | [quote=ROYAS;568845]abi yazma o zaman ya allah allah..
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | seneye 10 milyon verip geri alir bu yönetim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | [quote=veyselyavas1903;569455]yönetimi ve teknik direktörümüzü,eleştiriyorsun burada ama bir şeyi gözden kaçırıyorsun. ben burak'ın manisada 3 gol atmasında sadece ve sadece burak'a kızarım. madem goller atabiliyorsun neden beşiktaşta yapmadın. demekki büyük takım ağır geldi burak'a. kızılacak kişi burakken siz kalkmışınız iyi giden beşiktaşı eleştirip moralleri bozmaya çalışıyorsunuz. ne gereği var şimi bunun. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/51234-burak-hatricck-yapmis-yok-artik/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
???? | This thread | Refback | 24-05-2008 08:06 | |
*Clix | This thread | Refback | 16-05-2008 18:17 | |
*Clix | This thread | Refback | 16-05-2008 17:51 | |
*Clix | This thread | Refback | 13-05-2008 12:51 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |