|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
22-03-2008, 08:15 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
'Şans bekliyorum' Son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Mert Nobre, A Milli forma için davet bekliyor. 22.3.2008 Son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Mert Nobre, A Milli forma için davet bekliyor. Türk vatandaşlığına geçtikten sonra Mert ismini alan Sambacı, “Aurelio gibi milli formayı giymek istiyorum. Eğer Sayın Terim davet ederse, seve seve gidip verilen şansı değerlendiririm” dedi. Ay-Yıldızlı ekibimiz, önümüzdeki hafta özel maçta Beyaz Rusya’yla karşılaşacak
__________________ | ||
|
22-03-2008, 08:38 | #2 | ||
tek aşk beşiktaşk Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 | bence alınması gerek milli takıma.gerçi fatih kendi fedailerini alır oraya.belli adamlar.gidiyo milli takıma.sonrada milli takımımızın kapısı herkeze açık diyor zımparator.pehhhh külahıma anlat
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
22-03-2008, 10:34 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Boşver nobre,takma kafanı bunları.Sen Beşiktaşa konsantre ol,gollerini atıp gol krallığına oynamaya devam et.Fatih Terimin seni almasını zaten beklemiyordum,sürpriz olurdu benim için.O formayı maalesef hakedenler giymiyor çünkü,üzülme fazla... | ||
22-03-2008, 11:13 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | almaz nobre hiç bekleme bu sahtekar terim almaz seni..o gider sabri gibi,tümer gibi, yada akn.gücünden mal mal adamları alır..böle salak bi kadro görmedm eziklerden yasin kadroda bizim toraman yok,mehmet topuz yok,ümit karan yok sonra adaletli kadro dağılımından bahsederler yemişim öle adaleti sahtekar terim
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
22-03-2008, 14:01 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Milli Takıma Aurelio alınıyorsa Nobre`de alınmalı,ben istiyorumki Aurelio`da alınmasın Nobre`de o formayı Türk evladı giysin. Ama böylebir şey yoksa artık Nobre sonuna kadar hak ediyor bence.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57032-sans-bekliyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-03-2008 10:54 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |