![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
box macindami sandin kendini hem kendini yaktin hem bizi yazikbe bu ücpuandan dolayi sampiyonluk giderse bunun hesabini nasil vereceksin bobo efeeeeeeee
__________________ ![]() C A R S I BU SEVDA BITMEZ BU HASRET BITMEZ..! !..ALAYINA GIDER..! HIC FARKETMEZ | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saten bobo yüzünden şamp,yonluk gidecekse naparlarsa yapsınlar 50 milyar süper ceza
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kimse bobonun gunahini almasin tamam yaptigi normal birsey deyil ama rakip de iyi abartmis neyse daha 2 hafta nce genclerbirligi ye karsi 90+4 de attiginda aslan bobo diyorsunuz simdik de rezil mezil diyip gecindiriyorsunuz neyse artik olan olmus onumuzdeki maclara bakacagiz kardesler insallah gs, denizli karsisinda puan kayipederde bizde yeneriz su ezikleri de geri lider olluruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bobonun bizi kurtaran golleri ne çabuk unutuldu yaa ayıp gerçektn ayıp
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | bence kirmizi kart cok haksiz eger öyle pzozisyonlarda kirmizi kart veriliyorsa her korner atislarinda 1-2 futbolcu atilmasi lazim ezikler tekme atar kafa atar rakiplerinin üzerlerie basar birsey yok bobo adami itikliyor kurtulmak icin kirmizi kart yiyior hay ben böyle adalein icine sokayim....güya ulusoydan kurtulduk diye sevindik giden geleni aratacak gibi cünkü her hafta kirmizi kart yiyoruz biktim artik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bobo zamanında bizi kurtarmıştır tamam ona sözümüz yok.Ama sen bi doktor olarak bi hastayı iyileştirip tam iyileşti derken helal olsun sana doktor derken öldürüyosan bu daha kötü bişey bilmem anlatabildimmi... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bobo iki hafta öncesine kadar kraldı ne oldu ulan ne yanar döner adamsınız nasıl Beşiktaş`lısınız siz anlamak mümkün değil,para cezası olabilir ne olursa olsun takımı eksik bırakmaması lazımdı ama kadro dışı olması tıpkı gördüğü kırmızı kart gibi ağır karar.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |