![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu dünyada bizim taraftar gibi çabuk saçmalayan bir taraftar daha yoktur zannedersem. adamı idam ettiniz iki dakikada. ezik medyası fotomaç bir yazı yazıyor sizde hemen balıklama atlıyorsunuz. gordon geleli kaç maç oynadı henüz 2. adam hazır değilse nasıl maç yapabilir. gelelim şampiyonluk konusuna bir takım bu kadar olumsuzluğa rağmen hala şampiyonluktan bahsediliyorsa bunun adı mucizedir. heleki bu takımın kalecileri de her maçta ortalama uydurma 1 gol yiyor ise bu tam bir mucizedir. Rüşütüyü almışın sakatlanmış. Cok iyi sağ kanat aldık dediniz yozgatlı sakat görünmüyor. Rico felaket kötü. bobo kaç hafta sakat. Gökhan zan sakatlanmış kaç hafta şimdi bile sakatlığından dolayı tam randımanlı oynuyamıyor. Cisse sakatlandı orta sahasız oynuyoruz. Serdar kurtuluş sakat halen ortada yok. Teknik direktörümüz ham pişmek üzere olan birhoca. Birde buna şampiyonluğun ne demek olduğunu bilmeyen futbolcu topluluğu eklenince, denizli maçında tandoğan rakip sahada, geçen haftada toraman rakip sahada bu haftada bobo rakip sahada kırmızı görmüş saçma sapan işlerle. birde 5-6 puanı atılıp verilmeyen golleri ile gasp edilen beşiktaş mucize gerçekleştirmedide ne yaptı sizce. Oyas bir bakın fenere gs ye varmı bu olumsuzluklar varmı onlarda. adamlar hermaça tam kadro çıkıyorlar. yapmayın etmeyin takımımıza haksızlık etmeyin arkadaşlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
köyün akıllısı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takımda o kadar stoper varken gordon un alınması hataydı onun yerine bir ön libero alınsaydı daha iyi oyurdu.dünkü müçın tüm sorumluluğunu gordona yüklemek hata olur bence.orta sahada serdar özkan kendi özelliklerine uymayan bir bölgede oynadı hemen hemen göbekten gelen her top savunmayla rakibi başbaşa bıraktı.hem bir mağlubiyet alındı diye bu kadar yaygara koparmaya gerek yok. önümüzdeki iki maçta alınacak 6 puan %80 şampiyonluğu getirir.
__________________ halkın takımı BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Şu yalama lafı çok uzadı.Biraz düzgün laflar kullanın be.Bu ne böyle allah aşkına.Biri ortaya bi laf atıyo.Dieride utanmadan gülüyo.Ayıp ayıp bu yaptığınız !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gordon icin bukadar aceleci olmayin arkadaslar sonucta defans uyumu zaman alan bir istir
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | en önemli yıldızımız boboyu bile ilk formsuz döneminde satılık diye suçlayabiliyorsak gordon a bunların söylenmesine şaşırmıyorum gene başladı kelleciler hayırlı olsun fener maçını kazanırsak lütfen buralara gelip yalandan şov yapmasın bu arkadaşlar sabırla adabıyla yorumlarımızı yapıp olacakları bekleyip görmemiz daha olmaz mı??? ne diye hemen herşey bitti ya da hemen kesin şampiyonuz yorumları yapılıyor anlamıyorum biraz sabır ya.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam gibi bi transfeR yapamıyorz şu defansa yönetim utanmasa sokaktan aLck adamı geL beşiktaşta oyna diye oLmaz böyle adam gibi defans oyuncusu şaRt gordonda 10 metreden ilerisini görmeyen adam nasıl oynasın bizde böleleri gelir bu sene üç oldu higuen diatta gordn yetrr aRtıkk...!!
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya anlamadim gittim bu nasil transfer böyle transfer politika olmaz hic biryerde...ama siz de hemen onu nasil harciyorsunuzz ya ..Bobo ilk geldi günde böylemi oynuyordu cok kötütü herkes elestirdi...simdi beklemek lazim bobo gibi..ama senye iyi bir defans oyuncu lazim hemen torparlayacak birisi
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57137-gordon-faciasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-03-2008 11:09 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |