![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yahu ben kafaya takmiyorum zaten belediye macinda tek uzuldugum nokta belediyeyi yensek bu hafta fbyi yenip sampiyonlugu ilan edecektik benim derdim o farketmez fbyi yine yenecegiz problem yok gsnin puan kaybetmesi lazim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | fener bizim kara gün dostumuzdur en zor zamanlarımızda yetişmiştir eminim haftayada gelecek bizi kurtaracaklar...
__________________ Hayatın kamçısıyla sızar derin yaralar, Senin büyük derdinden başkaları ne anlar. Vicdanını Paris'e Moskova'ya satanlar. Küfür diye bakarlar senin dualarına... Hüseyin Nihal ATSIZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | febe maçında 2 puan kaybedersekk şampiyon olmamız mucizelere kalır.Onun için Yenmektenn başka çaremizz yokk.Daha önceleri nasıl yendiysekk bu maçıda öle yenebilirizz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | takım anadolu takımlarıyla yapılan maçlarda motive olamıyor.gerçekten derbiler dışında kalan bi çok maçta futbol pek zevk vermiyor bana.resmen her maç can çekiştiriyorlar taraftara.ama derbi maçlarının havası farklı olur takım ayrı bi motive olur maça heleki bu takım eziklerse biz sahaya yedeklerimizle çıksak kalecisiz çıksak yine yeneriz bunları.herkez rahat olsun haftaya mabedimizde hep beraber kutlarız galibiyetimizi...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
helal sana çok güzel yazmışsın EZİKLERİ İNÖNÜ YE GÖ-ME-CE-ĞİZ BUNDAN SONRA ONLARA EPEZİK EPEZİK DİYECEĞİZ | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57146-fener-kim-ulan/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-03-2008 13:48 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |