![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Hocam nasıl iyi topçu bulamazsak transfer yapmayız yaa.O zaman araştırın bulun.Her sene aynı şeyi yaşamaktan bıkmadık mı daha?Takım şu anda iyi gidiyor diye stoper olsada olur olmasada olur durumuna geldik.Bu takıma en önce alınması gereken stoperdir.Ama bunu bir türlü anlayamadık.Şampiyonluk giderse bu yüzden gider bunu unutmazsınız umarım...Hocam sizde başkandan son bir kez daha fedakarlık yapmasını isteyin.Adam gibi bir stoperi alsın getirsin ya... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
jet Lee'm... ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | söylemek kolay da , transfer yapmak , kaliteli adam almak o kadar kolay değil. elimizdekilerden iyi olmayacaksa , riske girip sıradan bir stoper yapmayı doğru bulmuyorum...ama piyasada alınabilecek çok adam var , işi bilene!
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. Konu mrve_bJk tarafından (30-01-2008 Saat 12:48 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Hangi akrep?? saolsun mu diyim olmasın mı Y.d. beşiktaşın cebini boşalttı akrep felanda kalmadı.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu saatten sonra mehmet topuz la gökhan ünal gelse nolurki takım oturmuş takır takır top oynuyo dengeleri bozmaktan başka bişi yapmazlar iyiki almamışızz
__________________ SEVGİLİLER GÜNÜ HAYAL ÜRÜNÜDÜR TEK GERÇEK BEŞİKTAŞK TRİBÜNÜDÜR ÇARŞI | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |