![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence şok edici bir karar degil böyle olmasını o istedi en son antep macında oyuna sonradan girdi 4. golu attı baska bişi hatırlayan ?
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yigit 4 değil 3.golü attı ![]() doğru bi karar ama zaten oyuncu sıkıntısı çekiyoruz
__________________ Ne zaman ''Gol'' diye arkamı dönsem elinde ofsayt bayrağıyla bekler kahpe hayat Hayat nefes alıp verdiğin değil, Nefesinin kesildiği anların toplamından ibarettir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
JusT.qR-YgT ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Alıntı:
yaff yannıss yasmısız iştee ![]() ![]()
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu hali ile Rico'ya sonuna kadar hayır daha sıkışırsak Aydın' kullanırız hiç olmazsa seneye hazırlık olur
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. ![]() HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bu kararla beşiktaşımızda dünkü maçtan sonra sinirlerin iyice gerildiği ve artık kimseye tahammülün kalmadığı görülmüş oldu artık bu saatten sonra tek puan kaybında hiç umut kalmayacak ve futbolcuların da bunun bilincine varması için rico kadro dışı bırakıldı
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yas benim anlamadığım bu adam devre arasında da böyleydi bu yeni bişey değil hoca oynatmadıkca küstü. İyi tamam olur böle şeyler ama ey be yönetim ey be SİNAN ENGİN madem kadro dışı bırakacaktın devre arasında neden satmadın. Şimdi kılı kırk yarıyosun ki uefaya borcum yok diye kağıt imzalasın. Kimse kanmasın arkadaşlar bu adam o kağıtları imzalamadığı için yönetimle çekişmekte çünkü imzalamazsa ya parayı ödeyecekler ya da lig düşecekler. Şimdi Sinan bey otur düşün bakalım sezon sonu ricoya kaç para verilecek GEÇMİŞ dönem borcu olarak.
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57165-sok-ricardinho-kadro-disi-birakildi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-03-2008 15:47 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |