![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ibb maçında kural hatası iddası.Sığınmak yersiz ama bi hakkımız varsa neden korumayalım,üstelik oyuncumuz haksız yere atılmışken. Arkadaşlar kanal a da yayınlanan ve ümit aktan ın sunduğu haydi maça programında yorumculuk yapan teknik direktörün iddiası : Maçın 87. dakikasında hakem belediyeli bir oyuncu yerdeyken Beşiktaş akınını devam ettiriyor ve atak ofsayt gerekçesiyle duruyor. Endirekt serbest vuruş yerine belediyeli oyuncunun olduğu yerden maç başlatılıyor. Yardımcı hakem ısrarla ofsayt bayrağını kaldırmasına rağmen hakem bu uyarıyı dikkate almıyor. (Oyun endirek serbest vuruşla başlamıyor.)Maçın görüntüleri elinde olan varsa bi baksın bende görüntü yok sadece yorumu yazdım. Lütfen ilgilenelim Ayrıca daha önce bu olayın aynısı olduğu için,Antep - Denizli maçı tekrarlanmış. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | eger antep-denizli maci bu sebeb yüzünden tekrarlandiysa ozaman bu´da tekrarlanmasi lazim. ama sampiyon olmamiz istenmiyor tekrarlamazlar maci.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu cArsiUlan! tarafından (23-03-2008 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanmıyorum bize bunu yapacaklarını dk 87 golden önce olsaydı olurduda ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
gençsafran ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kocaman bir soru işareti benimde kafamı kariştirdı ama yakın yerdeydi heralde ofsayt noktasına
__________________ ŞU DUVARLAR HIÇKIRIĞIMI DUYSA BELKİ BENİ ANLARDI ! BENİ UNUTANA SÖYLE BENİ UNUTANI BEN UNUTMADIM KALBİMDE BİR IŞIK GÖNLÜMDE BİR UMUT ONU BEKLİYOR BEKLEYECEK ELBET BİR GÜN GERİ DÖNECEK YA DÖNECEK YADA BU BEDEN ONSUZ ÖLÜP GİDECEKKKKKKKKKKKK C@NK@N | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben maçı izledim ama hiç dikkatimi çekmemişti eğer böyle birşey varsa doğru ise hakkımızı aramamız lazım diye düşünüyorum. Bu bence birşeylerin arkasına sığınmak değil bu yarışta ben ce her türlü şeyden faydalanmak lazım rakiplerin ve hakemlerin yaptığı pisliklerle sadece dürüst olup sessiz kalmakla mücadele edemeyiz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | golden öncesi sonrası farketmez ama iş bize gelince TEK-RAR-LAN-MAZ. bu kurallar İŞ-LE-MEZ
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57170-ibb-macinda-kural-hatasi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 23-03-2008 19:53 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |