![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | delgado fener macinin yildizi olur trabzon macindada iyiydi belediye macindada iyi olurdu ancak bu adamlarin oynamasi icin paslasacaklari adamlarin iyi olmasi lazim saha icinde tello yuksek formdayken delgado resmen cosmustu telloyla beraber delgadoda dusus var
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Delgado senden çok şey bekliyoruz.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | delgada 5 haftadır sahada dolaştıgının farkındaysan sorun yok. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | SU FENERI YENIN CIGERIMI YIYINNN INONUDE EZIKLER YENILDIMIZ MMACTA KAPALIDAYDIM REZILLL TEK KELIMEYLE REZZIL BIR PERFORMANS SERGILEMISTIK TARAFTAR OLARKK AMA BU SFR INS. OLE BISEY OLMICAK O MAC HALA HAYATIMIN EN BUUK HAYAL KIRKLIGIYDI O GCE UYUYAMADIMMM AGLADIM YATAMDA P GNDEN BERI BU MACI INONUDEKI ROVANS MACI ICIN DUA EDIORM WWE DSUNUORMM O GNDN BERI WE BU MMACI YENIN BIZDE SU G..Y FBLILERI G.. EDELIMMM ISTE O ZMN RAATLICAMMM HC BI FNERLI KONUSAMASIN SUNLARI DOWELIIMM
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |