![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | yönetimin kötü olduğu tabii ki bi gerçek ama şimdi bunları konuşmanın zamanı değil bunlar bjkya sadece zarar verir. Artık neyi ne zaman konuşcağımızı anlamamız lazım sırf bu yüzden bugün 7 milyon euro gibi bi parayı Del Bosque ye veriyoruz. İsyan etmek tabii ki haktır ama bunu doğru zamanda yapmalıyız. Şampiyonluk ibb maçından önce garanti olmadığı gibi ibb maçından sonra kaçmış da değil. Hemen celallenip gaza gelmeyelim. FB maçı bi geçsin sonra bu hesaplara girilir. Bu arada Higuain kiralık gitti takımdan gönderilmedi... | ||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | |||
| | |
| | #5 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | sizin hicbirinizden birakin taraftari seyirci olursa namerdim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #7 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | konuyu acan arkadasa soyledim ben laflarima dikkat edecemde boyle adamlar insanda dikkatmi birakiyor kardesim bir mac kaybetmekmidir yani butun bunlarin sebebi bu insanlarin bitaneside gelip galip geldigimiz mactan sonra acsaya soyle bir konu kardesim galibiyet serisi varken herkez susuyor ilk malubiyette yonetim hoca teknik heyet futbolcular hepsinin gitmesi gerekiyor lafimin arkasindayim bunlardan taraftar degil seyirci bile olursa namerdim bunlarin yarisi irlandali degilse yine namerdim
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #8 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Bravo arkadaşım ağzına sağlık bende senin gibi düşündüm ve yazdım hemen yönetimin maaşlı elamanı filan dediler hakaret ettiler. yazıklar olsun lanet olsun skora göre taraftarlık yapanlara . saygılar kardeşim. | |||
| | |
| | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| | |
| | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | senden taraftar olurda bizden olmaz.senden herşey olur bizden olmaz.sen herşeyi bilen biz cahil.sen beşiktaşlı biz değil.yuh olsun senin gibi düşünenlere.şampiyon olsak herşey düzelecek zihniyeti.ne değişir kardeşim ne? 8 milyon euro ödedik del boskeye.ricardinhonun durumu ortada.kulübün mali durumu ortada.evet sen taraftarsan ben değilim gardaş.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |