![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
yani bi adami tanimakta bukadar uzman bir toplum daha olmaz sanirim yani hayretler icinde izlemekten baska carem yok bazi arkadaslari okadar acelecilerki futbolcu konusunda hemen ciksin kusursuz top oynasin dicek kadar garipler valla ben beklemekten yanayim bukadar uzman degilim iyi futbolcu olacagini dusunuyorum kaldiki bu macta izledigim geriden kanat adamlarina ileri uca atilmis 3 4 top bu adamin ayagindan cikti ve isabetli cikti bence iyi olacak siz gerci muhtesem ongoruleriniz oldugu icin kotu diyebilirsiniz ama holoskoda oldugu gibi yine yanilacaksiniz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | haklısın arkadaşım ama bizim bjk camiasında herkez teknik direktör adam sadece 1 maç 90 dakika oynadı öncesinde sakattı ama kimin umrunda hemen astılar kestiler . Bizim tabela taraftarları basından daha fazla zarar veriyor takıma. saygılar. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İlk geldiğinden beriki ilk doksan dakikasını oynamış bir futbolcu yarıgısız infaz ediliyor,ilk geldiği iki maçında Bobo`yu Düşünün,Ricardinho`yu Bore`yi Torman`ı Holosko`yu Tello`yu ilk iki maç düşünün Gordon`u ona göre eleştirin.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | İkinci yarı başlayalı 10 maç oldu.Peki Gordon bunların kaçında oynadı ve oynadığında neler yaptı?Lütfen biri bana söylesin bunu...Yargısız infaz yapılmasına bende karşıyım ama bazen ilk maçtanda olsa önlemleri almak lazım.Bu adam fb maçında bizi yakar,bu kadar basit.Öbür defans oyuncularıyla uyum sorunu var,bu çok açık.Geriye kalmış 7 hafta,hepside birbirinden kritik maçlar.Bu 7 hafta içindemi aşacak uyum sorununu gordon.Biz onun alışmasını bekleyeceksek takıma, şampiyonluğu unutalım o zaman bu sezon.Adam en kritik bölgede oynuyor,yapacağı her hata bizi yakacaktır.Belediye maçında yaptıklarını gördük sonuçta,savunmadan anlamayan bir adama benziyordu açıkçası.Zaten elimizde çok hata yapan oyuncu var,bide 2 milyon euro verip aldığımız yabancı oyuncu bunları yaparsa vay halimize.Kesinlikle ama kesinlikle gordon fb ve sivas maçlarında oynamaması lazım.Büyük ihtimallede oynamayacaktır zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | bu adam toramandan veya gökhandan veya bakiden bazılarına göre daha iyi olabilir (bence hiçbirinden daha iyi değil) ama bu adama zaman lazım oysaki bize gelip direk takıma oturacak takımı yönlendirecek adam lazımdı mesela mellberg gibi yani bana sorarsanız gordon devre arası için gereksiz bi transferdi gelecekte nasıl olur onu bilemem ama biz şampiyonluğa gidiyoruz zamana ihtiyacı olan futbolcuya bizim ihtiyacımız yoktu.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | niye zaman tanuyalım ki? öncelikle devre arası transfer neden yapılır onu konuşalım...devre arasında takımın sorumlu bölgesine direkt oynayacak ve sorun çözecek adam alınır bu mantığa göre bu adam beş para etmez..lütfen ama lütfen kendimizi kandırmayalım adamın sahada duruşundan pozisyon alışından belli çok kalitesiz olduğu... Konu neilblack tarafından (24-03-2008 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sizlerden bir ricam var 100.yılda chelsea maçında sergen gol attıktan sonraki sevgi gösterisine bakın kadroda ne isimler var cordoba-zago-ronaldo-guinti-tümer-sergen-tayfur-ilhan mansız kadro gerçekten çok güzel bu işler gordonla olmaz BEN BEŞİKTAŞIN FORMASINI TUTUYORUM YOKSA BU TOPÇULAR BEŞ PARA ETMEZ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Az bile yapıorz bence.! Ha bizim manav Ahmet abi, ha Gordon.! Newcastle united a gönderdiğimiz Diatta'nın bu adamdan ne eksiği var? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |