![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yinede 60 cok fazla bencede hele kapaliya bakin 200 150 ytl bu ne be kardesim cl macimi ama yonetim hakli adamlar sezon basinda kombine satiyor taraftar alsin SIKINTIYA dusmesin boyle zamanlar gelince iste ama inaniyorumki istikrar saglansa besiktasim artik 20 binden asagi kombine satmaz taraftara guven veremedi bizim yonetim bu konuda
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bilet fiyatları normal bence sonuçta bu paralar kulübe destek hafta sonu bir gece çıkmazsın o parayla rahat maça gidersin Beşiktaş için az bir bedel..ben saat 6 gibi gişenin önünde olucam 5:30 bile olabilir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | karsılıgı olur insallah ne dıyım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kapalı bileti bulmam lazım kredi kartı ile alcam ama cok zor biliyorum ki cıkan 50 100 bilet coktan bitmiştir ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Boyle iş olmaz yaa..60 Ytl ne demek allah aşkına..??Ayıptır yazıktır be..Eminim maç günü statta yine maçı beleş izleyecek taraftarlar!! olucaktır..Daha fazla konuşmayacağım..TEK KELİMEYLE YAZIK!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya eskişehirde öğrenciyim para mara sorun değil tee burdan kalkıp 6saat yol gidicem istanbula oda sorun değil netten bilet bulmam lazım gidemezsem maça kafayı yerim waalla.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | arkadaşım internnetn almaya çalış forumdan eskişehirde oturupta bu maça gelecekler var beraber gelirsiniz | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57301-derbi-biletleri-carsamba-gunu-satista/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 12:29 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |