|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
25-03-2008, 14:16 | #1 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 |
Bu Aşırı ŞEREFLİ TÜrk Takımı ( Yada Brezilya Milli takımı ,Karıştırıyorum Bazen ) Yine Hakemi Baskı Altına Almaya Çalışmazlar Umarım Niye Baskı Altına Alsınlar Ki Adamlar Sonuca Ulaştı Liderler 2. Veya 3. Olsalardı Garanti Veriyorum Ezik Sitelerinde Yine Ezik Bir Bilidiri Yayınlarlardı Şükriye Saraçoğullu Stadında Oynanan Derbi Maçından Önce Bir Açıklama Yapmışlardı Ve Hakem Maçı Katletmişti SIRF O BİLDİRİ YÜZÜNDEN OĞLANCI HAKEM BASKI ALTINA ALINDI ! SIRF O BİLDİRİ YÜZÜNDEN OĞLANCI İSMET MAÇ BAŞLAMADAN ÖNCE MAÇI BİTİRDİ Ve Ortada Uçuşan Ama GÖREMEDİĞİMİZ ! Paracıklar ! Şimdi ; Aynı Şeyi Biz Niye Yapmıyoruz . YÖNETİM Denen ZENGİNLER Çıkın Ortaya Ve Hakemi Baskı Altına Alın Onların Yaptığı Gibi . Böyle Liderlik İstemiyorum Dediğinizi Duyar Gibiyim . BANANE Kardeşim Onlar Yapıyor İse Bizde Yapalım .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
|
25-03-2008, 15:24 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | Böyle işlere hiç gerek yok,o gün hakemide ezip geçebiliriz.Ezikler ne yaparlarsa yapsınlar,o maçı alacağız...Bilmiyorum ama öyle bir his var içimde,başka bir ihtimal düşünemiyorum...O taraftarın önünde ve böyle bir maçta bir hakem rezaleti daha yaşanacağını da düşünmüyorum.Olursa gerçekten çok kötü şeyler olabilir,çünkü taraftar patlama noktasına geldi artık,hakemin bizim aleyhimize bariz hatalı kararlar vereceğini sanmıyorum,cesaret bile edemez!.. | ||
25-03-2008, 15:56 | #4 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Doğru yorum | ||
25-03-2008, 16:05 | #6 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | isterse hakeme para versinler ezip gececez baska yolu yok gerekirse topla beraber o hakemide sokacaz kaleye
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
25-03-2008, 17:15 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | şu şerefli 2.lik diyenlere şaşırıyom bunlar boş laflar kimse şerefli ikincilikleri hatırlamaz ancak kendi kendimizi tatmin ettik bu zmana kadar şampiyon olamıyosak hiçbir türlü başarılı değiliz hele rakip dediklerimizin şampiyonlukları bizim 2 katımız olduysa başarıla avrupada bizden fazlaysa bence kendimixi tatmin edeceğimize hep destek tam destek diyip zman kazanmaya çalışacağımıza biran önce napıp edip şu yönetimi indirtmeye çalışalım
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
25-03-2008, 20:18 | #8 | ||
Fransa KaRTali Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 | bende Şerefsiz Şampiyonluklardansa ŞEREFLİ 2.likleri tercih ederim... ama bir ezikle ya da cinconla konu$urken ben kendimi yirtiyom dinlemiyorlar bizim 3. yildizimiz var falan bu kadar sampiyonlugumuz var... adam senin $erefli 2. takmiyor.... | ||
25-03-2008, 20:54 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Yaparlar valla beklerim.Aziz başkanları bu tür maçları kazanmayı çok iyi biliyor.Eskiden onları yenerdik ama 3 maçtır hep kaybediyoruz.O yendiğimiz zamanlardada 100. yıl eserleryle yendik.Sergen ve tümer gideli yenemiyoruz onları.Artık birinin çıkması lazım.Bu maçı kaybedersek fb yenmeden bi şampiyonluk olmaz olsun... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |