![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her macı aLcaz diye bişi yok arkadaşLar bu futbolda olan şeyLer degilmi bobo bence normaL oyun icersin de olan şeyLer gecmişi nasıl sileriz ki şampiyon olucaz...
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Boboya çok büyük iş düşüyordu.Kendinden beklenmeyen bir yükselişe girdi.Fakat yükselişten snra beklenen performansı gösteremedi.Bence bobo asla bir yıldız değildir.Oyun içi katkısı sıfırdır.Her zamanda söylerdim.Holosko ve nobre idealdir bu sistemde.Bobonun çk çaba harcaması lazımdı gelişme göstermesi için.Ama son 1 senedir gelişmenin G si yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | cumlenin geneline katiliyorum ama bobo'nun normal oldugu konusunda senle hem fikir degilim bobo'yu seven kesimden yanayim ve sahip cikilmasini tabiki isterim ama bi gercek varki akli suan tranferinde eski bobo ile $uan ki arasindaki fark cok belli hirsi ve mucadeleci ruhu sanki kayboldu umarim beni ilerki maclarda haksiz cikarir ve normal oldugunu gosterir ve golleriyle bizi ucurur
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ertuğrul hoca maçında vermiş olduğu öfkeyle maç sonu talihsiz bi açıklama yaparak Bobo`yu kolpa basının önüne attı,ama şimdi sahip çıkarak olayı toparlamıştır inşallah. Bobo kaliteli bi golcü bundan sonrada Beşiktaş`ta kalırsa gollerine devam edecektir.
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar ne diyeyim ki.elin brezilyalisi yuzunden nerdeyse birbirimize dusecegiz.kimileri boboyu seviyor kimileri sevmiyor.gercek olan su ki ben besiktas futbolcusunu degil.besiktas takimini seviyorum.o formayi seviyorum.renklerini seviyorum.hicbir futbolcunun da besiktasimdan buyuk oldugunu dusunmuyorum.umarim ben yanilirim da bobo bircogumuzn bekledigi patlamayi yapar.ama artik cok zor.kafaca bitti.besiktasi sildi.gitmek istiyor ve gidecek goreceksiniz sezon sonunda.hepinize saygilar....
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bobo'nun çok emeği geçti takımımıza ama fazlada kalamaz yolu açık olsun | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | |||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
gordugun gibi taraftarlarin cogu iyi diyor demekki cogunluk hakli olduguna gore sen hakksizzin ve ayrica boboyu nasil inkar edebildiginizide anlamak mumkun degil arkadasim hayretler icinde okuyorum sizin gibi taraftar arkadaslarimizin yorumunu sezonun ilk yarisinda senion takimin mac basi 1 2 pozisyon buluyordu bunlarin birisini bobo muhakkak gole cevirip maci kazandiriyordu bunlari ne cabuk unuttunuzda besiktasa yakistiramiyorsunuz hayret ama dogru iste siz cok biliyonuz malesef futbolu dunga hicbirseyden anlamiyor 3 binden fazla futbolcusu bulunan brezilyaya bu futbolcular arasindan tutup boboyu cagiriyor brezilya kalitesiz takim cunku bobo kaliteli bir adam olsa neden cagirsinki degilmi helal olsun hepinize sizin
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | |||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |