|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
25-03-2008, 20:28 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
ben Mİ körüm bilmiyorum yoksa gözlerim mi görmek istemiyo bazı şeyleri beşiktaşlı yazarların neden bu kadar aciz bir durumda olduğunu bir türlü çözemiyorum sürekli eleştiriler sürekli yıpratıcı yorumlar size bişey diyimmi sizler beşiktaş ruhunu asla tadamayan o renkler uğranlarına canlarını veren atalarımızın neler hissederek sevdalacndığını tutkuyla bağlandığını anlayaman bir topluluksunuz.değerli beşiktaş yazarlarını bu konuda ayrı bir yerde tutuyorum sözüm değersizlere.lütfen beşiktşımızdan elinizi çekin sizler bizi huzursuz ediyosunuz.her sabah gazeteyi okuduğumuzda bir yandam basri baykoç diğer yandan kazım kanat sayamayacağım daha bir çok kalemşörler beşikyaşımızı rahat bırakın elinizi çekin üzerimizden beşiktaşımız şampiyon olacak sizlere rağmen HER ŞEY SİZİN ELİNİZDE ELİNİZDEN GELENİ DEĞİL YÜREĞİNİZDEN GEÇENİ YAPIN | ||
|
25-03-2008, 21:28 | #3 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | haşmet babaoğlunu çok seviyorum...herkes bilir 3 saat süren programlarda beşiktaştan en fazla 15 dakika bahsedilir program zaten gece yarısı başlamıştır ve konu beşiktaşa geldiğinde herkes uyumuştur..ilk defa 3 hafta önce haşmet bababoğlu 90 dakikada bu durumdan şikayetçi oldu ve programda birşeyler değişti demekki isteyeince oluyormuş. (ayrıca hayatımda kazım kanat kadar beşiktaş aleyhine çalışan bir adam daha görmedim) | ||
25-03-2008, 22:27 | #5 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | varda onlarda tam görevini yapmıorlar beşiktaşa karşı.! | ||
25-03-2008, 23:02 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Beşiktaş'ımızı her yerde savunan bir tek yazarımız var; Kazım Kanat. Kendisi aşırı bir Beşiktaş fanatiğidir.Örneğin,Beşiktaşımız aleyhinde tartışmasız bir penaltı olsa bile," Bunde bir şey yok? Holosko'ya yapılana bakın " der.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
25-03-2008, 23:13 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | beşiktaşın haklarını tam olarak savunan yazar görmedim bu saat den sonrada gelecek bir şampiyonluğa yalakalık yapanlarada büyük beşiktaş taraftarı onlara gereken güzelliği yapar merak etmesinler
__________________ | ||
26-03-2008, 03:10 | #9 | ||
gurbetci kartal Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 24 | cem dizdar sanli sarialioglu vedat okyar ibrahim altinsay ve bir kac kisi daha gerisi hikaye geri kalanin hicbiri isini duzgun yapmiyor yapamiyor fener bahce sampiyonluk yarisinin tam ortasinda olcak veya gs yazarlari boyle sacma sapan yok fener iyi top oynamiyor yok gs iyi top oynamiyor dicek gs haftalardir futboldan baska herseye benzeyen bir oyun oynuyor bitane gs yazarini cikipta sansa kazaniyoz bilmem ne dedigini duydunuzmu siz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57337-besiktasli-spor-yazarlari-varmi-acaba/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 23:13 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |