|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
26-03-2008, 03:37 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Bobo için "Şu anda ondan daha üzgün hiç kimse yoktur" diyen Sağlam: Performansıyla camiaya kendisini affetirecektir. Hocadan tam destek Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Belediye maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Bobo'ya destek verdi. Brezilyalı futbolcu ile özel olarak görüştüklerini belirten Sağlam, "Şu anda ondan daha üzgün kimse yok" dedi. Her şeyin zamanı var Sağlam şöyle devam etti: "Geçmişe takılıp kalmak bize bir şey kazandırmaz. Gerekli dersleri çıkartmalıyız. Önümüzdeki dönemdeki performansıyla yapmış olduğu hatayı telafi edecektir. Çok önemli bir virajdayız. Gerektiği zaman, gereğini yaparız."
__________________ | ||
|
26-03-2008, 08:46 | #5 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | bir an önce toparlansa çok iyi olur ona gelecek maçlarda ihtiyacımız var... | ||
26-03-2008, 09:30 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | febe maçından sonra herşey daha da netleşecek.Eğer mağlup olursak ki aklımdan bile geçirmek istemiyorum,o zaman neyi telafi edecek merak ediyorum.feneri yensek bile şampiyon olduğumuz güne kadar hayıflanacağım.Ah Bobo ah!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
26-03-2008, 09:44 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | inanın bobo toparlancak çünki bobo bu güne kadar hiç böle olmamıştı.artı bi maçlık için kimse boyoyu dışlamaz.ben kırmızı kartı çok haksız buluyorum tamm faul ama kırmızı yoktu.adam resmen bobonun elini ayanı sarmış bobo kıbıldıyamıydu bile.yan hakemde kör görmüyo e doğal olraktan boboda sinirlnedi yumruk atmadı itti.bobo itmeden önce hakemin boboya yapılan hareketi görmesi lazımdı.nese olan olmuş artık.bobom düzelcek eminim ben.işte tek üzüldüğüm bobo fb yi çok severdi oynayamaması beni üzüyo.yoksa oynasaydı kesin fenere çakardı bi tane.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
26-03-2008, 10:18 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 26 | Bobo ya hocanın verdiği destek çok yerinde ve doğru bir olay.Onu kazanmamız gerekiyorki fener maçından sonrada bizim gol yükümüzü hafifletsin
__________________ | ||
26-03-2008, 10:51 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | hocamız yapması gerekeni yaptı..ama boboda 2. yarı başladıgından beri şansızlıklar yakasını bırakmıyor..şuan bütün oyuncularımıza ihtiyaç büyük..gs maçlarında nası nobre coşuyosa fb maçlarındada bobo iyiydi...bu bizim için bi dezavantaj..çok ceza vermezler inş.
__________________ | ||
26-03-2008, 11:33 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bobonun yumruk atmadigi kesin bir sekilde anlaşiliyor.. fotocular yakalamiş olayi.. hakem kurbani olduk bence.. bu hakem oyunlari başimiza yeterince dert açti.. hakemler adil olurlarsa sezon sonu sampiyon bitirebiliriz... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57373-bobo-telafi-edecektir/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-03-2008 03:58 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |