![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Bir kere febe takımı yüksek pas yüzdesi ile oynuyor,sahaya iyi yayılıyor.Bu rakip kim olursa olsun Sevilla'da olsa Kasımpaşa'da olsa farketmiyor.Buna rağmen attıkları gollerin %70'i duran toplar.Sebebi şu; . Febe oyunu elinde tutarak,iyi paslaşarak rakip sahaya kendini çok rahat sürükleyebiliyor.Rakip sahada pres yemelerine karşın iyi üçgenler kurarak,verkaçlar yaparak sonuca gitmek istiyorlar.Bu noktadan sonra ellerindeki golcülerin kısırlığı rahat skor oluşturmalarına engel teşkil ediyor.Bununla beraber rakipleri febenin pas düzeneğini bozmak için müdahalelerini tatlı-sert oynayarak yapmak zorunda kalıyor.Haliyle serbest vuruşlar sıklıkla kazanılıyor.alex ve malum sonlar. . Bundan sonra Beşiktaş'ımıza tek iş düşüyor.Bu hatalara düşmemek.Adam adama savunma değil de alan savunması yaparak.Sadece orta alanda alexe markaj uygulayarak febeyi kalemizden uzak tutmak.Mümkün olduğu kadar foullerden kornerlerden uzak durmamızda cabası.Bunları hocamız tabiki biliyordur ona görede yorumlayıp maç kadrosunu hazırlayacaktır. . Benim yorumum şu; Benim için ibb. yenilgisi sürpriz oldu.Bazıları iyi oldu diyor ama bence pek iyi olmadı.Bu Beşiktaş'ımızı strese sokacaktır.Takımımızda genç ve kalpleri pırpır atan kardeşlerimizin doğru zamanda doğru hamleleri yapamayacağından endişeliyim doğrusu.İlk maçta Batuhan'ın nasıl davrandığını örnek verebilirim buna.Bunun haricinde futbolcularımızın çok gayret göstereceği ve maçı koparmak için ellerinden gelen herşeyi yapacaklarınıda söylemeliyiz.Ama bunu skora yansıtabilirler mi bunu maçtan sonra göreceğiz.Hani derler ya ''1-0 olsun bizim olsun'' benimde tahminim bu olsun. . Birde rakip taraftarları ve yazarları takip ettiğim kadarıyla endişeliler.Hani o çok fosforlu febe artık normal bir takım olmuş.Daha önce hiç böyle derbi havasında görmememiştim febe taraftarlarını.Ağızlarından çıkan laf eskiden ''asarız keseriz'' mahiyetindeydi.Şimdi ise '' en azından yenilmeyiz'' diyorlar.Hayırlısı,belki diyorum bunların içine doğmuştur Beşiktaş'ımızın galip geleceği kimbilir.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57379-besiktas-febe-mac-yorumu-skoru/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-03-2008 09:15 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |