![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Kabul etmek gerekirse Belediye maçı bize hiç yakışmadı analizler doğru,ama o maçında acıda olsa büyük ders olduğu ortada. Bundan sonra 7 maçlık bi seri yakalyıp Beşiktaş yine şampiyon olacaktır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | anlamıyorum ya Beşiktaşı şampiyon yapan adam gibi futbol oynatan serdar bilgili ve lucescu masa başı oyunlarına karşı koyamayıp 101.sene şampiyonluğu kaybedince herkes konuşuyordu bunun ötesinde küfürün bini bir paraydı ama yıldırım demirören ve ertuğrul sağlama laf söylenince yok takım karışıyor yok gelecek vaad eden hocaymış...ne biçim taraftarlık bu kötü olana iyi mi diyelim??? ertuğrul sağlam futbolum f sini bilmeyen bir adam beyefendilikle ağırbaşlılıkla olmuyor bu işler...hocanın iki sözünden biri "Allahın izniyle" hocam Allah çalışanı sever sizin gibi hiçbişey yapmadan saha kenarında boş boş bakanları değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | iyide kardesim 14 macin 12 sini kazandik herkez kaybettigimiz mactan sonra analiz yapma geregi duyuyor ben anlayamadim neden allahin bir kuluda kazandigimiz maclarin analizini yapmiyorkine
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | zekiii akıllı ol!...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57395-besiktasin-yumusak-karni/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 26-03-2008 12:04 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |