|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
26-03-2008, 18:07 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 21 |
Şaşırmayın, yetersiz edebiyatımızla kendimce birşeyler ifade etmek istedim. Ben Beşiktaşlılığın inançsızlık olmadığına inananlardanım. İnsanların neden bu kadar umutsuz ve karamsar olduklarını hala anlayamıyorum! Bizim konumumuzda, durumumuzda herhangi bir camia olsa emin olun çok daha fazla kenetlenmiş bir şekilde son 7 haftaya girmiş olurdu. Artık çok daha fazla tartışmanın, eleştirmenin karalamanın bir anlamının kalmadığı dönemdeyiz. Bu düşüncelerimde samimi olmasam, inanmasam ilk defa böyle bir yazıyı kaleme alma gereği duymazdım. Beşiktaşlıyım deyip Cumartesi gübü stada gelen herkes susmayı da homurdanmayı da ümitsizliğe kapılmayı da unutsun! Sadece maç sonunu düşünsün! Stattan çıkmayıp 45 dakika, bir saat yapacağımız makarayı düşünsün. Alex Rolex farketmez! Burası Beşiktaş Alayına Gider! alntıdır | ||
|
26-03-2008, 18:09 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | çok güzl paylsım için saol abi ... | ||
27-03-2008, 00:27 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | kimsenin umudunu yitirdigi yok harun kardes.yeter ki taraftarin tasidigi bu inanci futbolcularda tasisa 7 hafta kalmis varini yogunu koysa ortaya bu dunyanin en buyuk taraftarina mutluluklarin en buyugunu yasatsa.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
27-03-2008, 01:37 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 22 | Alex Rolex farketmez! Burası Beşiktaş Alayına Gider! bu güzeldi eline sağlık adaş
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
27-03-2008, 02:21 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
DOĞRU YAKLAŞIM SAĞDUYU,SABIR SABIR YİNE SABIRRR BİZE YAKIŞAN DAİMA DESTEKTİR ÇÜNKÜ BİZ RENKLERE VURGUN,TUTKUN,AŞİNAYIZ.FUTBOLCULAR,İDARECİLER,KULÜ P BAŞKANLARI DAİMA GEÇİCİDİR AMA SİYAH BEYAZ RENKLER ORTASINDAKİ TÜRK BAYRAĞIMIZ KALICIDIR,AÇIKCASI MÜPTELA BİRİ OLARAK BAŞARIYI DAİMA ŞAMPİYONLUK OLARAK ALGILAMAMAK KANISINDAYIM O ZAMAN İŞİN TADI KAÇAR KAYBEDERKEN BİLE AŞIK OLMAK BIRAKIN BİZE ÖZEL KALSIN,SAYGILAR
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
27-03-2008, 09:09 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Katılmamak elde değil.Geçen seneyi hatırlayın.Bütün takımlar berbat futbol oynadı hiç birine şampiyonluk yakışmazdı ama febe şampiyon oldu.Bu sene ise ŞL. çeyrek finaldeler.Biraz akıl-ı selim davranalım.İyi futbol oynamıyoruz bunun herkes farkında ama gelecektende ümitli olmalıyız.Ben oldukçada ümitliyim.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57444-amigo-harun-hic-bir-firtina-martiyi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 00:29 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |