![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | klupler profosyonelce yonetilmeli bu ayri bir konu ama bir sporcu once amac edindigi yola ihanet etmemeli para alamiyorum diye gs macinda atilan gole sevinmedim ne demek kardesim ne bicim sporcusunuz kaldiki senelik aldigin para 1.750 bin euro primlerinle beraber 2 milyon euroyu buluyor 4 ay para alamadin diye acliktan surundunmu cok ayip rico takim arkadaslarina resmen ihanet ediyorsun bu roportajlari vererek yaziklar olsun senin icin ricardinho oley oley oley diye bagiran dilimede kiziyorum ben verin sunun parasini gitsin rezil herif
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beyler atıp tutacagınıza mantıklı olun adam kimsenin kafasına silah dayamadı bana 1750 para vereceksiniz die mukaveleyi yoneticilerle yaptı madem ole yiyemicegin salatalıgı agzına almıcaksın aldıysan yiyeceksin 4 aylık alacagı 600 bin € civarında evt riconun bu paraya ihtiyacı yoktur ama adam belki bu paraya ev aldı su an belki parayı odeyemio karsı tarafa karsı mahcup olmus olabilir buda ona koymustur bunlar tabi varsayım siz bide olaya sole bakın eger portekizin porto takımına gitseydiniz size 4 aylık alacagınız verilmeseydi, aman cnm kalsın ben porto yu cok seviorum mu derdiniz bu klupte kimsenin parası kalmamıstır dien arkadaslar sa var galiba o zaman onlara del bosque, halilagic ve hatta giuniti desem ne diecekler merak ediorum ertugrul, yonetimin bu kararına uyarak yonetimin kuklası oldugunu gostermistir benim icin adam gibi adam bu roportajında bir kere bile ne besiktas ne ertugrul saglam hakkında kotu bi soz soylemeyen ricardinho pasa dır
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söz savunmanın ![]() Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığı, alacağı olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için de kadro dışı bırakıldığı iddiasında bulundu. 26.3.2008 'İmza atmadım böyle oldu' Beşiktaş’ta, "İsteksizliği, takım ruhuna zarar veren disiplinsiz davranışları, teknik heyete saygı göstermemesi ve söylemleriyle takım arkadaşlarının performansını olumsuz etkilediği" gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Brezilyalı futbolcu Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığı, alacağı olmadığına dair bir belgeyi imzalamadığı için de kadro dışı bırakıldığı iddiasında bulundu. Ricardinho, Lig TV’de katıldığı bir programda, konuyla ilgili sorular üzerine, takımda herkese ödeme yapıldığını, sadece kendisine bir ödeme yapılmadığını kaydederek, "Bir hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. 4 aydır bana ödeme yapılmadı. Kulüpten, ödemelerimin yapıldığına dair bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım. Daha sonra maça gittim, ama öğrendim ki kadro dışı kalmışım. Sadece imzalamadığım bir kağıt yüzünden kadro dışı bırakıldım" dedi. 'Türkiye’yi seviyorum' Kulüpten uzaklaştırıldığını, Ümraniye’deki tesislere sokulmayacağını, kulüple ilişkisinin kesileceğini, ancak antrenmanlarını başka bir yerde yapabileceğini, verilen yazılı bir belgeyle öğrendiğini ifade eden Brezilyalı futbolcu, teknik direktör Ertuğrul Sağlam’la ise hiçbir sorununun olmadığını söyledi. Sözleşmesine göre, 2 ay para alamadığı takdirde serbest kalma hakkı bulunduğunu hatırlatan Ricardinho, "Gitmek isteseydim, 2 ay sonra giderdim. Gitmediğim için mi bana inanmıyorlar. Gitmediğime göre ben Türkiye’yi seviyorum. Buraya adapte oldum. Kontratım bitene kadar bekleyeceğim. Burada kalmak istiyorum. Ben bir şey yapmadım" diye konuştu. Para yoksa sevinç yok Takımın attığı gollerde sevinmediği şeklindeki eleştirilen hatırlatıldığında, Ricardinho, "Dört ay ödemeleriniz yapılmasa, sizin yüzünü güler mi. Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Buraya ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmayınca yüzüm gülemezdi. Sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onlara ödendiğini biliyorum, ama bana ödenmedi" şeklinde açıklamada bulundu. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Eğer haber doğru ise adam haklı.! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ekmek bu kim 4 ay beleş çalışır bide kalkıp adama alacağım yoktur kağıdı imzalatmak istiyorlar yuh imzalamayıncada kadro dışı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
kader utansın ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Biz takımımızı para için sewmiyorz rico....sen öyle düşünüyosan ............ Git. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Para yoksa sevinç yok Takımın attığı gollerde sevinmediği şeklindeki eleştirilen hatırlatıldığında, Ricardinho, "Dört ay ödemeleriniz yapılmasa, sizin yüzünü güler mi. Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Buraya ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmayınca yüzüm gülemezdi. Sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onlara ödendiğini biliyorum, ama bana ödenmedi" şeklinde açıklamada bulundu. BURASI FENER DEĞİL 105 YILLIK BU ÇINARDA KİMSENİN PARASI KALMAMIŞTIR.!! HER KURUM VE KLÜP ÇEŞİTLİ ZAMANLARDA ÇEŞİTLİ SIKINTILAR YAŞAYA BİLİR,BURDAN EKMEK YİYENLERİN SADECE PARA DÜŞÜNMESİ SÖZ KONUSU OLAMMIŞTIR. RİCARDİNHO YA BURANIN BEŞİKTAŞ OLDUĞUNU BİRİLERİ ANLATMAMIŞ. YÖNETİM HER NE KADAR SUÇLUYSADA RİCARDİNHO DA SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLDİR. KAÇ MAÇ OYNAMIŞ KAÇ MAÇ TAKIMI KURTARMIŞ SANKİ Bİ SERGEN GİBİ ALIP SIRTINA ŞAMPİYON YAPMIŞ GİBİ PARAMI VERİN DERSE NE VERDİNKİ NE İSTİYORSUN DER BİRİLERİ.!!! DEFOL RİCARDİNHO.!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
.. Ve kadrodışı bırakılan Ricardinho konuştu: 'Galatasaray derbisinde sevinmediğim söyleniyor... 4 aydır para almıyorum, neden sevineyim ki!' 27.3.2008 İmza atmayınca... Beşiktaş'ta kadrodışı bırakılan Ricardinho, suskunluğunu Lig TV’ye bozdu... Hakkında birçok söylenti çıkarılan Sambacı, 4 aydır alacaklarını tahsil edemediği için moralinin bozuk olduğunu belirtti. İşte Rico’nun sözleri: Kulüpten uzaklaştığımı tam olarak bilmiyorum. 1 hafta önce avukatım kulübe bir yazı yolladı. Ödemeler yine yapılmadı. Daha sonra kulüpten bana ödemelerimin yapıldığı hakkında bir belgeye imza atmamı istediler. Ben de imzalamadım ve kadrodışı bırakıldım.” ‘Herkese teşekkürler’ “Galatasaray maçında sevinmediğim söyleniyor. Siz 4 ay ödemelerinizi geç alsanız yüzünüz güler mi? Ben başka bir ülkede yaşıyorum. Ben ailemi getirdim. 4 ay ödeme yapılmadıktan sonra yüzüm gülemezdi. Ve sadece bana ödeme yapılmadı. Diğer futbolcuları bilemem. Onların sorunu... Ancak onlara ödendiğini biliyorum ama bana ödenmedi. Ben Beşiktaş taraftarına minnettarım. Brezilya’da da çok futbol oynadım ancak hiç böyle destek görmedim. Arkadaşlarıma da teşekkür ederim.” | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57495-parami-alamadim-neden-sevineyim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 10:54 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |