![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | paşa tahtan inyon farkındamısın .....
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #22 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ricoya laf edecegimize yönetimde duralım biraz.. 4 aydır nası para vermezler.. del bosque sorunu varken bide bu çıktı başımıza..bu gidişle yabancı topcu alamıcaz
__________________ | |||
![]() | ![]() |
![]() | #23 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | adamın çoluğu çocuğu war tamam parasını ödiceksin sonuçta bir aile besliyor bu konuda haklı..ama geldiği günden beri adam gibi oynadığı bir maç söylesin bize..madem para istiyor bu kulübü bu ülkeyi bu taraftarı sewiyor peki neden oynamıyorr???bunu cewaplamalı öncee
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #26 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ricoyu lig tvde izledim ve çok sinirlendim tamam belki konusunda haklı ama derbiye sayılı günler kala gündemi farklı noktaya çekmeye ne gerek vardı.zaten basın bizle yeteri kadar uğraşıyor işte onlara bir malzeme daha çıktı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer başkalarına ödeme yapılmışda rico ya yapılmamışsa yönetimin çok büyük bir ayıbıdır. eğer kimseye ödeme yapılmamışsa o zaman rico ya ne oluyor. diğerleri insan değilmi. konuyu tam anlayamıyoruz buradan. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #28 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bazı arkadaşlar çok ağır yorumlar yapmış Neticede ekmeğini bundan kazanıyor 4 ay uzun bir zaman sen çalışıyorsan 4 ay paranı alma bakalım tabiki hakkı sözleşmeyle geldi bu adam buraya babasının hayrına değil yönetimin suçunu bu adama yüklemek adeletsizlik olur sen taraftarsın ölene kadar ama o adam bugün Beşiktaşta yarın bilmem nerede Bizdeki BeşiktAŞKı her futbolcuda göremeyiz Hatırlayın fazla uzak değil Liverpol maçı öncesi çıkıp yönetim tüm maçlarımızı paf takımla oynayacaz dedi ne güzel motive oldu futbolcular herkesin ekmeği ayrı saygı duyalım lütfen hem oynatma hem para verme hemde suçla ne güzel | ||
![]() | ![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ya arkadaşlar biz beşikten mezara beşiktaşlıyz..Kendimizile kıyaslamak saçma bence... Kendinizi onun yerine koyun dünyann bi ucundan gelmiş,bu takıma birşeyler vermiş vermemiş orası ayrı ama parasınıda almak hakkıdır.. Bu adamın bizler gibi reaksiyon göstermesini bekleyemeyiz diye düşünüyorum... Yönetime sormak gerekir bi futbolcunun ödemesi nasıl 4 ay gecikir,bjk bu kadar mı fakir?
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #30 | ||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ablacım adama ne kızıyorsun tabi para için oynayacak adamda bizdeki beşiktaş sevgisinin olmasını bekleyemezsin..ayrıca şu anda beşiktaşın ilk 11'inden para için değil de beşiktaş sevgisi için oynayan kaç futbolcu sayabilirsiniz ben 3 tane zor sayıyorum 4.yü bir türlü bulamıyorum bulursan bana haber ver abla | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57495-parami-alamadim-neden-sevineyim/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 10:54 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |