![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ricoyu lig tvde izledim ve çok sinirlendim tamam belki konusunda haklı ama derbiye sayılı günler kala gündemi farklı noktaya çekmeye ne gerek vardı.zaten basın bizle yeteri kadar uğraşıyor işte onlara bir malzeme daha çıktı. | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | eğer başkalarına ödeme yapılmışda rico ya yapılmamışsa yönetimin çok büyük bir ayıbıdır. eğer kimseye ödeme yapılmamışsa o zaman rico ya ne oluyor. diğerleri insan değilmi. konuyu tam anlayamıyoruz buradan. | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ya arkadaşlar biz beşikten mezara beşiktaşlıyz..Kendimizile kıyaslamak saçma bence... Kendinizi onun yerine koyun dünyann bi ucundan gelmiş,bu takıma birşeyler vermiş vermemiş orası ayrı ama parasınıda almak hakkıdır.. Bu adamın bizler gibi reaksiyon göstermesini bekleyemeyiz diye düşünüyorum... Yönetime sormak gerekir bi futbolcunun ödemesi nasıl 4 ay gecikir,bjk bu kadar mı fakir?
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #7 | |||
| Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
sevmek karın doyurmuyor evdeki eşin bile senden ekmek bekler | |||
| | |
| | #8 | ||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | o zaman tumere olan bu takintiniz nedendir arkadaslar paraysa oda para icin gitti
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
| | |
| | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | Alıntı:
Tümer Başka kıtadan getirilmiş değil,Yıldızı Beşiktaşta Parlatılmış Birisi ... Tümer Bu klube vefa borcu olması gereken birisi... Tümer Çarşı'yla G.t Oğlanı Fener Çekmiş Birisi.. Tümer Tv de üstüne basarak defalarca Türkiyede Başka Takıma Gitmem Diyen Kişilik.. Tümer Para İçin Sözünü Yemiş,Küfür Ettiklerinin Önüne attıklarıyla karnını doyurmuştur.. Aradaki farkı görememek mümkün müdür sence?
__________________ Besiktas JK . | |||
| | |
| | #10 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) Konu once_biz_vardik1903 tarafından (28-03-2008 Saat 23:04 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57495-parami-alamadim-neden-sevineyim/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 10:54 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |