|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-03-2008, 10:22 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Beşiktaş Del Bosque'ye 7.961.767 avro ödedi! Beşiktaş'ta Vicente Del Bosque davası kötü sonla bitti. Siyah - Beyazlı ekip bugün borsaya gönderdiği açıklamada Del Bosque ve yardımcılarına 7.961.767 avro ödeme yapıldığını belirtti. Beşiktaş'ta kulübün resmi internet sitesinden konu ile ilgili şu açıklama yapıldı; "Eski Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque ve yardımcı antrenörler Francisco Javierh Minano Espin, Francisco Jimenez Martin ve Antonio Grande Cereijo’nun alacaklarına istinaden anapara, faiz ve masraflar olarak toplam 7.961.767.- Euro UEFA tarafından, Şampiyonlar Ligi gelirlerimize mahsuben, adımıza ödenmiştir. Halihazırda Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi(CAS) nezdindeki süreç devam etmektedir. Ayrıca Şampiyonlar Ligi gelirlerimize istinaden UEFA nezdinde 557.158.-Euro alacak bakiyemiz mevcut olup, Mayıs ayında yaklaşık 2.000.000.-Euro düzeyinde ilave gelir tahakkuk etmesi beklenmektedir. "
__________________ | ||
|
27-03-2008, 10:58 | #2 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | 7.961.767 avro beceriksiz yönetim atıp tutyorlardı yok biz bu cezayı ödemeyeceğiz biz haklıyız diye ne oldu...del bosque bir dünya markasıydı Beşiktaşa güzel günler yaşatacak yıldızları getirebildi ne oldu adamı kovdular hem rezil olduk hem de 7.961.767 avro ceza ödüyoruz bravo fenerbahçeli yönetim böyle devam | ||
27-03-2008, 11:03 | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 17 | Alıntı:
| |||
27-03-2008, 11:12 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | işte demirörenin zaferi.... allah belanı versin demirören allahından bul. bıktık artık palavralarından rüzgar yapmandan. beşiktaş bakanı dediğini yapar , yapamayacağını söylemez. AMA SENİN SÖYLEYİPTE YAPTIĞIN ELLE TUTULUR BİRŞEY YOK
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
27-03-2008, 11:56 | #8 | ||
şizofrenik wak'a Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 | yazık bu giden paraya yaa...futbolcu açığımı war diyoruz..o parayla transfer yapardık..rezillerr
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
27-03-2008, 15:04 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
UEFA, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi gelirine mahsuben, siyah-beyazlıların davalı oldukları eski teknik direktörleri Vicente Del Bosque ve yardımcılarına 7 milyon 961 bin 767 Avro ödeme yaptı. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderdiği yazıda, bu ödemeyle ilgili açıklamada bulundu. Borsa'ya yapılan açıklamada, şöyle denildi: ''Eski Teknik Direktörümüz Vicente Del Bosque ve yardımcı antrenörler Francisco Javierh Minano Espin, Francisco Jimenez Martin ve Antonio Grande Cereijo'nun alacaklarına istinaden anapara, faiz ve masraflar olarak toplam 7.961.767 Avro, UEFA tarafından, Şampiyonlar Ligi gelirlerimize mahsuben, adımıza ödenmiştir. Halihazırda Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdindeki süreç devam etmektedir. Ayrıca Şampiyonlar Ligi gelirlerimize istinaden UEFA nezdinde 557.158 Avro alacak bakiyemiz mevcut olup, Mayıs ayında yaklaşık 2.000.000 Avro düzeyinde ilave gelir tahakkuk etmesi beklenmektedir.'' YAZIK OLDU HEM VD BOSGUE'YE,HEM BEŞİKTAŞ'IN PARALARINA.AH!! YÖNETİM AH!!!
__________________ SADECE ADAM GİBİ ADAM DEĞİL, BİRAZ DA TEKNİK ADAM İSTİYORUM. ACABA ÇOK ŞEY Mİ İSTİYORUM. HERKES FANİ, BEŞİKTAŞ'IM BAKİ. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |