|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-03-2008, 10:32 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Newcastle United Kubilay'a talip Beşiktaş’ın Bağcılar Futbol Okulu’nda yetişen 14 yaşındaki genç yeteneği için İngilizler resmi teklifte bulundu. Beşiktaş’ın genç takımında oynayan 1994 doğumlu Kubilay Yavuz’a İngiltere’nin Newcastle takımı resmen transfer teklifi yaptı. İspanya’da forma giyen Nihat Kahveci gibi Beşiktaş Bağcılar Futbol Okulu’ndan yetişen Kubilay Yavuz’a Newcastle’nin yanı sıra Kore ekipleri de transfer listelerine dahil etti. EĞİTİMİ ÖNEMLİ Beşiktaş Altyapı Sorumlusu Mehmet Ekşi, Kubilay Yavuz’un çok yetenekli bir futbolcu olduğunu belirtip, “Newcastle bu futbolcumuza çok ciddi bir teklifte bulundu. Kubilay’ın ailesi ve yönetim kurulumuzla gelen bu teklifi değerlendireceğiz. Burada Kubilay’ın da eğitimini ve geleceğini düşünerek karar vereceğiz. Bu teklif hem Beşiktaş, hem de Türk futbolu adına çok sevindirici bir gelişme. Altyapımızdan
__________________ | ||
|
27-03-2008, 10:39 | #2 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | HEMEN SATILSIN HATTA BEDAVA VERİLSİN Beşiktaşın genç yetenekleri harcadığı ortada onları çekip çevirecek şımarmadan futbol dünyasına kazandıracak onlara ağabeylik yapacak bir teknik kadro yada menajerimiz yok burak yılmaz ibrahim akın okan koç batuhan örnekleri ortada hepsi için çok geç bence bari bu çocuk kendini kurtarsın | ||
27-03-2008, 11:20 | #3 | |||
Tecrübe Puanı: 25 | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
27-03-2008, 11:28 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | bence satılmasın batuhana da manchaster city teklif felan yapmıştı bana göre batuhan iyi bi futbolcu diil olamazda ben onda bi ışık görmüyorum.... ama muhammed (videosunu gördüm) kubilay altyapıda özenle yetiştirilmeli ve bjk forması altında ilkmaçlarına çıkmalılar asla ve asla satılmamalıdırlar...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
27-03-2008, 11:58 | #6 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | satalım tabi çocuklar kendilerini kurtarsınlar...beşiktaşı takip etmiyor musun edip de görmüyor musun? beşiktaş gençlere sahip çıkamıyor maalesef hepsi harcanıp gidiyorlar onları eğitecek yol gösterecek adamlar beşiktaşta yok..batuhan zaten şımark cebi biraz para görsün gece alemlerine de başlar kendini tam bitirir çocuk da haklı aslında dur diyen yokki | ||
27-03-2008, 12:02 | #7 | ||
+a+aR ß4Lası Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 | ßir nedenSe oLmaz mi acaßa ? hic oLmazsa ßatuhan qißi oynatıLsın, ßeLki qöze ßatar, ßir daha Cıkmaya ßiLir Gözden ¿
__________________ Hayatı Her Zaman RenkLi Yaşamayı SevenLerdenim GeneLde FiLLi ßoya KuLLanırım. ßazende FiLsiz ßoya.. | ||
27-03-2008, 12:43 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | bjk gençleri harcıyo deniyo da takımda oynayan serdar özkan serdar kurtuluş bobo ibrahim kaş aydın batuhan ne oluyor anlamış değilim. Burak la İ.Akın a da gereğinden fazla bile şans verildi değerlendiremediler. BJK gençleri harcıyor demek çok yanlış olur. Elinden geldiğince teknik kadromuz takıma gençleri katmaya çalışıyor. Zaten takımın yaş ortalaması 24-25 şu anda e daha ne olsun... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |