|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
27-03-2008, 19:45 | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 |
Bobo'ya 4 maç ceza İstanbul Belediyespor maçında Ekrem'e yumruk atan Brezilyalı yıldız, Fenerbahçe derbisinin yanı sıra Sivasspor, GB Oftaş ve Çaykur Rize maçlarında yok. 28.3.2008 Pahalıya patladı Beşiktaşlı Bobo’nun İstanbul B.Belediyespor maçında Ekrem’e attığı yumruk kendisine pahalıya patladı; PFDK, Brezilyalı oyuncuya 4 maç ceza verdi. Kurul, Beşiktaş’ın Bobo’nun gördüğü kırmızı kartın ve cezai uygulamasının kaldırılması yönündeki taleplerini reddederken, rakibine yönelik kural dışı hareketi ve müsabaka hakemine yönelik eylemleri nedeniyle 4 müsabakadan men cezası uyguladı. 4 kritik maçta oynamıyor Yarınki Fenerbahçe derbisinde takımını yalnız bırakacak olan Bobo aynı zamanda deplasmanda Sivasspor, İnönü’de Oftaş ve yine deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynanacak karşılaşmalarda da takımındaki yerini alamayacak. Süper Lig’de son 7 haftaya girilirken şampiyonluk mücadelesi veren takımını hayati maçlarda yalnız bırakan Bobo için Siyah-Beyazlı yönetim Tahkim Kurulu’na itirazda bulunacak.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu Pritt tarafından (28-03-2008 Saat 08:04 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
27-03-2008, 19:49 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 32 | 4'den aşağı beklemiyordum zaten...Normal bir karar bence...Geriye kalan 7 haftanın 4'ünde yok Bobo ne yazıkki.Onsuz şampiyonluk yolunda ilerleyeceğiz artık,yapacak bir şey yok...İleriki haftalarda Holosko ve Nobre ikilisine güveniyorum... | ||
27-03-2008, 19:54 | #7 | ||
Banned Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 | Bu iste bi terslik var ya Volkana daha fazla vermeleri gerekiyordu ya da Boboya daha az... Nasil olurda sahada adam kovalan' onun bunun anasina bacisina soven Volkan ile bizim Bobo yu bir tuttular anlam veremiyorum bu azizenin isi ya kesin bagladi yine yukaridan
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
27-03-2008, 19:56 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | 3 indirirler fb ve sivas maçlarında olmaması kötu oldu neyse saglık olsun ... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57572-bobo-ya-4-mac-ceza-geldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-03-2008 05:11 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |